OM OS

HVEM ER VI?

Bag Dansk Reklame Film, også kendt som DRF, står 30 dedikerede og passionerede medarbejdere med forskellig baggrund og kompetencer. Vi er et moderne salgshus med både sælgere, kreative, akademikere, teknikere og administrativt personale, der er gearet til at matche et krævende og foranderligt mediemarked.

Dansk Reklame Film er ejet af Nordisk Film.

Telefon: +45 33 32 54 00

Email: info@drf.dk

Adresse: Mosedalvej 14, 2500 Valby

CVR: 89632714

HVAD DRIVER OS?

Hos Dansk Reklame Film har vi en ambition om at blive en markant aktør i det danske mediebillede. Med udgangspunkt i vores kerneforretning ønsker vi at agere og skabe effekt på flere medieplatforme.

I et tiltagende fragmenteret mediemarked ønsker vi at tage positionen som mediet med kvalitetseksponeringer. Via vores unikke kontakt med målgruppen leverer vi effekt til vores kunder.

HVAD TILBYDER VI?

Dansk Reklame Film sælger og distribuerer biografreklame i Danmark. Vi har et landsdækkende net af 39 biografer med i alt 221 biografsale – primært de store biografer. Og vi har 63% af det samlede billetsalg i Danmark.

Foruden reklamer på det store lærred tilbyder vi produkter som sampling, events, foyerspot, biospil og en række analyse- og dokumentationsydelser.

Biografpublikummet er en kommercielt attraktiv målgruppe, som er vanskelig at nå med andre medier.

Dansk Reklame Film er ejet af Nordisk Film

CINEMATASTIC COMMERCIAL CLUB

Cinematastic Commercial Club er en loyalitetsklub for vores vigtigste kunder og samarbejdspartnere. Medlemmerne bliver i løbet af året inviteret til særarrangementer, så de selv kan opleve biografmediets styrker og effekt.

Hvem kan blive medlem?
Den sikreste vej til at få medlemskab er at benytte biografreklame!

Tidsbegrænset medlemskab
Medlemskabet gælder 1 år ad gangen og bliver fornyet hvert år i januar.

Gratis billetter til forpremierer
I løbet af året vil medlemmerne + en ledsager blive inviteret til eksklusive gratis forpremierer, hvor vi altid byder på drikkevarer og et let måltid inden filmen samt en lækker goodie bag med produkter fra vores kunder og samarbejdspartnere.

Følg med på Facebook
Følg med på Facebook hvor vi uploader billeder og film fra arrangementerne. Klik her.

LOGOER

Dansk Reklame Film’s logo må kun anvendes i markedsføringsmateriale såfremt en direkte tilladelse er givet fra en ansat af Dansk Reklame Film. Logoerne må ikke ændres i farve og form, men proportional skalering er tilladt. Hvis logoet anvendes på andre hjemmesider, skal logoet fremstå som et aktivt link, som leder hen til drf.dk.