Reklamer skal opleves i biografen

01

Netværket

Landsdækkende annonceringsmuligheder

Dansk Reklame Film har siden 1985 været markedsleder indenfor biografreklame med 241 sale og 41 biografer til rådighed. Vi har et landsdækkende biografnetværk med en markedsandel, der udgør 61% af det samlede billetsalg i Danmark. Uanset om det er en national, regional eller lokal placering i enkelte biografer, er vi til for at hjælpe dig med at ramme netop din målgruppe, og maksimere din rækkevidde og dit marketingsbudget.

National

Få dit brand eksponeret i hele vores landsdækkende biografnetværk og opnå høj dækning og effekt. Samtlige nationale målgrupper sælges med leveringssikkerhed på totalt antal leverede billetter iblandt alle personer.”

Lokal

Hos Dansk Reklame Film har man mulighed for at vælge nøjagtigt de biografer som passer til ens dækningsområde – om det er lokalt eller regionalt – således at man netop er synlig der, hvor behovet er.

02

Playliste

Hvordan bliver reklamer afviklet?

03

Det tekniske

Hent materiale

Priser & Betingelser

Har du spørgsmål til Priser & Betingelser kan du kontakte os her.

Tekniske specifikationer

Hos Dansk Reklame Film opnår du den bedst mulige kvalitet på lærredet med en billedopløsning på 2.073.600 pixels, optimal farvedybde og lyd. Vores distributionsformat er det samme som spillefilmene, og vi kan afvikle både 3D-reklamer, surround sound og Dolby Atmos. Du kan levere dit kildemateriale ved at sende os en mail til levering@drf.dk så konverterer vi materialet til distributionsformatet (DCP) og sørger for, at din reklame kommer ud i biografsalene.

04

Partner-aftaler

Partnerskab

Som annoncør bliver du ekstra godt stillet ved at indgå et partnerskab med os. Udover nogle økonomiske fordele, åbner et partnerskab for muligheder, tiltag og case-samarbejde.

 

En række kunder har de seneste år gjort brug af dette ekstra tætte samarbejde. Det har bl.a. resulteret i mange gode cases, viden og indblik i biografmediet til glæde for alle, der bruger det.

 

En partnerskabsaftale forudsætter en minimumsinvestering på netto kr. 500.000,-

05

Rabat

Aktiveringsrabat

Hvis du samtidig med din biografkampagne booker sampling eller event, tilbyder vi dig en aktiveringsrabat.

 

Se den som et incitament til at få flere af vores fælles gode og kreative idéer fra tegnebrættet og ud i biograferne. Rabatten gives på den aktuelle biografkampagne, der ligger umiddelbart før, samtidig med eller lige i forlængelse af eventen.

06

CCC

Cinematastic Commercial Club

Cinematastic Commercial Club er en loyalitetsklub for vores kunder og samarbejdspartnere. Medlemmerne bliver i løbet af året inviteret til særarrangementer, så de på egen hånd også kan opleve biografmediets styrker og effekt.

 

Hvem kan blive medlem?

Den sikreste vej til at få medlemskab er at benytte biografreklame!

 

Tidsbegrænset medlemskab

Medlemskabet gælder 1 år ad gangen og bliver fornyet hvert år.

 

Gratis billetter til forpremierer

I løbet af året vil medlemmerne + en ledsager blive inviteret til eksklusive gratis forpremierer, hvor vi altid byder på drikkevarer og et let måltid inden filmen samt en lækker goodie bag med produkter fra vores kunder og samarbejdspartnere.