BIOGRAFREKLAME

LANDSDÆKKENDE BIOGRAFREKLAME

Priserne er baseret på ugepriser. Du køber minimum én uge, men vælger frit, hvor mange uger der yderligere er behov for. Kampagnerne kan variere i varighed, men en typisk periode er på 4 til 6 uger.

Den gennemsnitlige pris for visning i én uge i 12+ landsdækkende (visning foran alle film, undtagen familiefilm) er brutto 137.000 kr.

Priserne på ugerne varierer hen over året, men de er alle lagt fast fra årets start, hvilket gør det nemt at planlægge i god tid. På en gennemsnitlig uge rammer du 278.000 kontakter.

PRISER & BETINGELSER

Har du spørgsmål til Priser & Betingelser kan du kontakte os her.

BIOGRAFER I NETVÆRKET

Vores netværk består af 42 biografer med i alt 245 sale fordelt over hele landet, som til sammen står for 68% af det samlede billetsalg i Danmark.

PREMIERELISTEN

Vi har samlet en liste med alle de nyeste film. Hold dig opdateret ved at downloade biograf premierelisten.

LOKAL BIOGRAFREKLAME

Priserne er baseret på månedspriser. Du køber minimum én måned, men vælger frit, hvor mange måneder der yderligere er behov for. Kampagnerne kan variere meget i varighed, men de fleste kunder tegner typisk lange aftaler med visning i 6 til 12 måneder.

Hver biograf har sin egen faste månedspris, som hænger sammen med biografens størrelse. Priserne spænder fra 1.000 til 18.000 kr. pr. biograf for en måneds visning. Den biograf, du ”køber”, viser din reklame foran alle ordinære forestillinger til publikum 12+.

Vil du se hvilke biografer vores netværk består af, kan du klikke her.

 

FAMILIEBLOKKEN

Du kan købe lokal biografreklame på alle familiefilm. Produktet er for de annoncører, der gerne vil målrette deres reklamer til børnefamilier i én eller flere specifikke byer.

Produktet udbydes i de biografer, der viser familiefilm.

AKTIVERINGSRABAT

Hvis du samtidig med din biografkampagne booker en sampling eller event, tilbyder vi dig en aktiveringsrabat.

Se den som et incitament til at få flere af vores fælles gode og kreative idéer fra tegnebrættet og ud i biograferne. Rabatten gives på den aktuelle biografkampagne, der ligger umiddelbart før, samtidig med eller lige i forlængelse af eventen.

PARTNERSKAB

Som annoncør bliver du ekstra godt stillet ved at indgå et partnerskab med os. Udover nogle økonomiske fordele åbner et partnerskab for muligheder, tiltag og case-samarbejde.
En række kunder har de seneste år gjort brug af dette ekstra tætte samarbejde. Det har bl.a. resulteret i mange gode cases, viden og indblik i biografmediet til glæde for alle, der bruger det.

En partnerskabsaftale forudsætter en minimumsinvestering på netto kr. 500.000,-

SPECIFIKATIONER OG LEVERING

Hos Dansk Reklame Film opnår du den bedst mulige kvalitet på lærredet med en billedopløsning på 2.073.600 pixels, optimal farvedybde og lyd. Vores distributionsformat er det samme som spillefilmene, og vi kan afvikle både 3D-reklamer, surround sound og Dolby Atmos.

Du kan levere dit kildemateriale ved at sende os en mail til levering@drf.dk

Så konverterer vi materialet til distributionsformatet (DCP) og sørger for, at din reklame kommer ud i biografsalene.

UPLOAD AF REKLAMESPOTS

Deadline
Alt materiale til Dansk Reklame Film skal leveres 5 hverdage før første visningsdag. Modtager vi det senere, kan vi ikke garantere, at reklamen vises fra første dag.

VIGTIGT!
Vi har behov for en kontaktperson, hvis vi har spørgsmål eller problemer med det afleverede materiale. Derfor er det vigtigt, at du ALTID sender en mail til levering@drf.dk, når du har overført nyt materiale – uanset hvilken leveringsform du benytter. Så vil vi kigge vi på det hurtigst muligt og vende tilbage med en bekræftelse.

Aflevering af filer
Vi foretrækker, at du sender dit materiale med Wetransfer eller lignende til levering@drf.dk