ENGAGEMENT

Hos Dansk Reklame Film har du mulighed for at komme helt tæt på vores gæster og interagere med dem. I vores Engagement afdeling har vi udviklet flere kreative løsninger, som kan bringe dig helt tæt på de rigtige målgrupper. Det kan foregå fysisk gennem vores stærke events, digitalt med Biospil eller hvorfor ikke kombinere det fysiske og digitale til vores esport arrangementer?

ESPORT

Bliv en del af hypen omkring esport. Esport er det område inden for engagement, som er i størst vækst. Viewing parties er arrangementer i Nordisk Films biografer, hvor vi udnytter biografsalenes indretning og viser Counter Strike, League of Legends eller Dota 2. Det store lærred er med til at skabe et stærkt sammenhold om esport. Eksempelvis viste vi i 2018 en League of Legends-finale, som fyldte Nordisk Film Biografer Imperials 1000 sæder.

BIOSPIL

Du kan komme i endnu tættere dialog med din målgruppe igennem Biospil-platformen. Her åbner du mulighederne for, at din målgruppe kan interagere med dit brand direkte fra biografsædet, inden reklamerne starter i Nordisk Film Biografer.

SAMPLING & EVENT

Hos Engagement er vi eksperter i at lave sampling-løsninger ud fra dit behov. Vi giver dig et kvalificeret bud på, hvilke film og biografer der passer til den målgruppe, du ønsker at komme i kontakt med.

Vi har stor erfaring i at skabe og skræddersy kreative idéer til dit brand i vores biografmiljøer til glæde for din målgruppe og dermed dit produkt.