Engagement

Udnyt hele kunderejsen i biografen

01

Kunderejsen

Vær synlig på hele kunderejsen

Hos Dansk Reklame Film har du mulighed for at komme helt tæt på vores gæster ved at interagere og involvere dem i dit brand. Det kan bl.a. foregå fysisk gennem vores stærke biografevents eller digitalt med BioSpil.

Kontakt vores Engagement afdeling og få skræddersyet en kreativ løsning

02

Events & Partnerskaber

Partnerskaber

Vi er eksperter i at skabe og skræddersy kreative idéer til dit brand i vores biografmiljøer til glæde for din målgruppe og dermed dit produkt. Vi laver sampling-løsninger ud fra dit behov, og giver dig et kvalificeret bud på hvilke film og biografer, der passer til den målgruppe, du ønsker at komme i kontakt med.

59% kan godt lide at modtage gratis vareprøver i forbindelse med et biografbesøg
Kilde: Kilde: FilmMonitor maj 2019 (n=977).
BioSpil har en gennemsnit engagement rate på 25,6%: med BioSpil undgår dermed du alt støjen på de sociale medier
Kilde: Kilde: Cinemataztic & DRF Research
78% anser ikke BioSpil som reklame
Kilde: Kilde: Dansk biograf- og underholdningspanel 2019 (n=682)
38% mener, at det gør oplevelsen bedre, når der er et event i biografen
Kilde: Kilde: FilmMonitor maj 2019 (n=977).
45% synes at der er en særlig positiv atmosfære i biografen, som har en effekt på oplevelsen af reklame
Kilde: Kilde: FilmMonitor maj 2019 (n=977).
Biografgæsterne ankommer i gennemsnit 23 min. før filmstart: idéel tid at udnytte til sampling
Kilde: Kilde: FilmMonitor april 2019 (n=1.115).

03

Hvad kan vi?

Produkter

Sampling og event

Lad dig forføre og kom med ind i biografens magiske og unikke univers. Biografens univers er fuld af magi og stjernestøv. Vores gæster kommer med paraderne nede for at få en god oplevelse – og de elsker når der sker noget særligt udover forventning. Vi er eksperter i at lave kreative biograf-løsninger ud fra dit annonceringsbehov. Vi har stor erfaring i at skabe og skræddersy kreative idéer til dit brand i vores biografmiljøer til glæde for din målgruppe og dermed dit produkt og forretning.

BabyBio

Når baby og bleer suppleres med romantik, eventyr og grin. Med BabyBio tilbyder vi den perfekte biografoplevelse til dig, der enten er på barsel eller har lyst til at se film som nybagt forældre. Til BabyBio vises aktuelle film med dæmpet belysning og lavere lydniveau end normalt, så du kan have din baby med ind i salen. Udenfor salen vil der være mulighed for opstilling af din barnevogn. Du skal kun købe billet til dig selv, din baby har selvfølgelig gratis adgang.

BioSpil

BioSpil er den største fornyelse af biografmediet siden digitaliseringen af mediet, og er på få år blevet en naturlig og vigtig del af at gå i biografen. For første gang er direkte interaktion blevet en del af biografoplevelsen og du kan nu komme endnu tættere på forbrugerne gennem BioSpil-platformen, som har et tårnhøjt engagement fra publikum. Publikum ser heller ikke BioSpil som reklame, og samtidig er det en af de medieplatforme med højest opmærksomhed og lavest irritation blandt alle medieplatforme. Dette gør mediet til en helt unik og særligt kommercielt interessant platform at eksponere dit brand på.