Inhouse

Hvorfor vælge BioSpil?

25 september, 2021

DANSK REKLAME FILM MELDER UDSOLGT BIOSPIL PÅ VOKSENSPORET I 2021!

Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi kan meddele, at BioSpil på P12+ rullen er fuldt booket for 2021, og du kan dermed se frem til nogle sjove og innovative BioSpil på lærredet før din biograffilm.

… men der er stadig plads til nye spil på både familierullen og In-App på mobilen, så skynd dig at tage kontakt til os, hvis du ønsker at komme endnu tættere på din ønskede målgruppe med BioSpil. Kontakt os her for at høre mere.

Hvorfor vælge BioSpil?
Dansk Reklame Film har siden 2013 givet brands muligheden for at øge deres kendskabsgrad og interagere med forbrugerne på en let og sjov måde. BioSpil er en vigtig del af Dansk Reklame Films produktportefølje, som giver biografgæsterne en social forbrugeroplevelse – både i biografen og hjemme.

78% af publikum anser ikke BioSpillet som reklame. BioSpil-appen giver forbrugerne mulighed for at spille hjemmefra og vinde fede præmier. Hele 67% af biografgængerne, der har kendskab til BioSpillet på det store lærred, spiller også spil i appen, når de ikke er i biografen.

Du kan lige nu opleve DFDS og Boozt, når du besøger Nordisk Film Biografer eller BioSpil-appen.

God fornøjelse!