Inhouse

Udsolgt uge 40 - og der forventes udsolgt de kommende uger

2 oktober, 2023

Efteråret har meldt sin ankomst, og hos Dansk Reklame Film glæder vi over os, at biografen og det store lærred fortsat er et populært valg på mange annoncørers medieplan. Varelageret er blevet omhyggeligt fyldt op i løbet af de sidste uger, og vi ser frem til en travl sæson, hvor vi forventer at skulle melde udsolgt flere gange.

Efterspørgslen og interessen for biografmediet har været stor, hvor vi måtte melde udsolgt i den seneste uge og i indeværende uge. Der er stadig plads omkring familieforestillinger, som også går nogle fantastiske uger i møde med flere store familiefilm. Der er også fortsat plads på placeringen Aktiveringsspot, der forener branding og taktisk voucher i én og samme placering. Tag endelig fat på os, hvis du ønsker at høre nærmere.

Da efterårsferien nærmer sig med hastige skridt, og mange biografgæster vil finde vej til biograferne, præsenterer der sig en gylden mulighed for at eksponere dit brand. I kølvandet på en sommer i Barbenheimer’s tegn, er biograferne i fuld sving med et efterårsprogram, der lover gode filmoplevelser for alle. Årets danske Oscar-kandidat, BASTARDEN, med den altid utrolige Mads Mikkelsen, indtager landets biografer i denne uge, torsdag d. 5. oktober. Vi ser frem til at opleve det storslåede historiske drama i biografen!