Biografmarkedet

Taylor Swifts 'The Eras Tour' koncertfilm kommer til Danmark!

27 september, 2023

I 2006 stjal den charmerende countrysanger, Taylor Swift, amerikanernes hjerter og tog sine første Grammy hjem som 20-årig, bl.a. for årets album. Siden da har hun taget verdenen med storm, vundet intet mindre end 12 Grammy-priser og er blevet kåret 7 gange som årets artist ved AMA-awards. Hun har udforsket en bred vifte af musikgenrer, fra pop til country, indie og folk. Derfor er det med stor glæde, at det i går blev meddelt, at Taylor Swifts magiske koncertfilm, THE ERAS TOUR, rammer Danmark og vises i flere biografer fra fredag d. 13. oktober.

I USA er koncertfilmen allerede en kulturel sensation, idet den har indtjent en imponerende sum på 65 millioner dollars i forsalg, herunder hele 37 millioner dollars inden for de første 24 timer - næsten dobbelt så meget som STAR WARS: THE FORCE AWAKENS. Hele 250 IMAX-sale blev udsolgt i USA på blot én dag, og filmens åbningsweekend forventes at generere over 100 millioner dollars alene i USA, hvilket vil gøre den til den mest succesfulde koncertfilm nogensinde. Nu er koncertfilmen også klar til at blive et globalt fænomen, da den snart udgives i over 100 lande verden over.

En nøgleårsag til Taylors utrolige succes er hendes musiks genkendelighed på tværs af generationer og kulturer. Dette gør at hun gang på gang bliver hyldet af musikindustrien og særdeleshed af hendes trofaste fans. Hun er kendt for at formidle følelser på en autentisk måde og fortælle dybt personlige fortællinger, hvilket gør hende til den perfekte kunstner for det store lærred, og alt tyder på, at biografgæsterne kan glæde sig.

Variety roser touren for at sprede ”Her Epic Empath Energy” blandt publikum, og Rolling Stones Magazine er også begejstret og kalder touren for ”Taylor Swift’s Greatest Live Triumph Yet”. Koncertfilmen er optaget i løbet af Taylor Swifts første tre shows tilbage i august på SoFi Stadium i Californien og vil byde på hele 2 timer og 45 minutters uafbrudt musik-fest!

Vi glæder os til at se dig i biografen og blive en del af denne kulturelle koncertsensation!