Inhouse

Stor efterspørgsel på biograflærredet i Q4

18 oktober, 2023

Efterårsferien er her, og interessen for biografmediet har været så stor, at vi har meldt udsolgt på vores 12+ lærredsprodukt i flere af de kommende uger. Det drejer sig om uge 45-46 og 48, hvor der også kun er marginal plads i uge 43-44 og 49. BioSpil på de to voksenspor er dertil også udsolgt for resten af året. Der er dog stadig masser af mulighed for at blive eksponeret foran familiefilm eller at drage fordel af biografuniverset til at engagere biografgæsterne med de mange aktiveringsmuligheder, der findes i biograferne.

Jonas Madsen Rosenfalck, Head of Sales, Dansk Reklame Film A/S udtaler:
”Der er stor efterspørgsel efter eksponering i vores biografunivers, og vi er derfor også udsolgt i ugerne 45, 46 og 48 for målgruppen 12+. Der er lidt plads i ugerne før uge 45, men i uge 47 og efter uge 48 er der plads. Det er også muligt at købe ind i vores familiesegment samt vores Aktiveringsspot, som er vores nye produkt, hvor vi kombinerer det traditionelle lærredsformat med en voucher via vores BioSpil-app. Jeg forventer dog, at vores lager vil være under pres resten af året, og det bliver ikke sidste gang, vi må melde udsolgt. Derfor opfordrer jeg alle til at booke deres kampagner nu, hvis de allerede ved, hvornår de ønsker at være aktive”

December måned er også en gylden mulighed for at aktivere dit brand i biografen, om det er gennem vores lærredsprodukt, aktiveringsspot eller et event i biografen der udnytter hele kunderejsen.

December er nemlig traditionen tro en af de travleste måneder i biografen, hvor især juleferien bliver benyttet af børnefamilierne til at søge ly til fordybelse og samvær foran det store lærred. Til december venter også nogle eventyrlige og hjertevarme familiefilm, hvor Disneys ØNSKET har premiere, der lover magi, store ønsker og er med til at markere Disneys 100-års fødselsdag. Derudover lander familiefilmen WONKA, som omhandler chokoladekongen fra Roald Dahls elskede roman om 'Charlie og chokoladefabrikken.

Vi ses i biografen!