Filmfokus

Mest ventede film 2021

11 januar, 2021

https://youtu.be/FCj4WKwbrto

Dansk Reklame Film A/S og kino.dk er gået sammen, og har lavet en video der giver dig indsigt i biografåret 2021. Daniel Bentien, præsenterer dette års mest ventede film. Meget tyder på, at 2021 bliver et biografår vi sent vil glemme grundet de mange store og flotte titler, der er planlagt at få biografpremiere.

Blandt de mange spændende titler, der har premiere i 2021, er Marco EffektenJames Bond: No time to dieDuneMinions: The Rise of GruHvidsten Gruppen 2: De efterladte og Ternet Ninja 2 – der er virkelig meget at glæde sig til.

Carsten Ellemo, CEO Dansk Reklame Film, siger i den forbindelse ”2021 er et virkelig spændende år at kigge ind i grundet de mange stærke titler. Der kommer til at være noget for enhver smag og målgruppe. Personligt glæder jeg mig rigtig meget til Marco Effekten. De første klip og trailers fra filmen ser virkelig medrivende ud. Jeg har som mange andre været svært begejstret for de første fire film i Afdeling Q serien, og jeg er sikker på, at der venter endnu en ekstraordinær biografoplevelse her med Marco Effekten.”