Inhouse

Kæmpe efterspørgsel efter biografmediet

4 april, 2023

Udsolgt i hele april

Den store efterspørgsel efter biografmediet fortsætter de gode takter fra sidste år og starten af 2023, og vi må nu således melde udsolgt på 12+ i uge 14-17. Dermed har vi i år haft udsolgt i ugerne 2-5, 11 og 13-17, og dertil haft et stort pres på årets øvrige uger.

Der er fortsat plads på 12+ i maj måned, men vi her forventer ligeledes stor efterspørgsel, så tag endelig fat på os, hvis dit brand skal eksponeres på det store lærred. På lærredet kan man også stadig finde plads i familierullen og på vores SlukMobil-produkt i alle uger, mens BioSpil er udsolgt tom. maj og juni måned på hhv. 12+ og Familie.

Maj måned vil byde på flere store film i biografen. D. 5. maj får vi premiere på GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3, det tredje og sidste kapitel i trilogien om Marvels gruppe af alternative rumhelte, som lover en storslået og emotionel finale. Fra d. 25. maj kan man opleve Disneys live-action genindspildning af deres klassiker fra 1989, nemlig THE LITTLE MERMAID, der som bekendt er baseret på danske H.C. Andersens verdenskendte eventyr. Se trailer til GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3 herunder.