Biografmarkedet

Juni følger i maj måneds fodspor og er den bedste biografmåned i mere end 10 år!

13 juli, 2022

Der er endnu engang glædelige nyheder, når vi nu kan melde ud at juni 2022 blev den største juni-biografmåned i mere end...

Der er endnu engang glædelige nyheder, når vi nu kan melde ud at juni 2022 blev den største juni-biografmåned i mere end 10 år i de danske biografer. Det sætter dermed endnu engang tyk streg under, at den ekstraordinære film- og reklameoplevelse fortsat er i stand til at trække mange gæster. 

Måneden ligger dertil i et indeks 116 sammenlignet med gennemsnittet fra 2015-2019, som et bevis på, at biografmediet sagtens kan levere trods sommervarme og er for mange danskere en del af sommerferien. 

Igen var TOP GUN 2: MAVERICK den helt store katalysator til den flotte måned og nåede utrolige 565.625 billetter inden måneden rundede ud. Storfilmen fik dog også selskab af den norske Biografklub Danmark-film VERDENS VÆRSTE MENNESKE, det biografiske drama om ELVIS, og ikke mindst dinosaurfilmen JURASSIC WORLD 3: DOMINION, der også har trukket biografgængere i salene til sommer underholdning. 

… og der er fortsat masser af stærke filmoplevelser klar på det store lærred. Vi ses i biografen!