Generelt

Dansk Reklame Film og Nordisk Film Biografer støtter Børnecancerfondens årlige indsamling

2 marts, 2022

Støt op om den årlige indsamling

Vi støtter op om kampen mod kræft! Derfor støtter vi Børnecancerfondens årlige indsamling d. 4. marts og trækker i fodboldtrøjer i forbindelse med FodboldtrøjeFredag.

Hvert år rammes cirka 200 børn i Danmark af kræft. Børnekræft er den sygdom som flest børn over 1 år dør af. Man ved ikke hvorfor, børn får kræft, men man ved, at de får andre og mere aggressive kræftsygdomme end voksne.

FodboldtrøjeFredag opfordrer danskerne til at trække i fodboldtrøjer i alverdens farver og fra diverse fodboldklubber for at vise, at selv om man kan sidde på hver side af tribunen, så kan man også stå sammen om ét fælles mål.

Nicolai Eisenreich, indsamlings- & kommunikationsdirektør, Børnecancerfonden, udtaler:

FodboldtrøjeFredag er Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag og er lige til, for alle, at deltage i, både som privatperson og som virksomhed. Det er fx en oplagt mulighed for at lave et CSR-tiltag på arbejdspladsen. Vi opfordrer, i samarbejde med Danske Spil, hele Danmark til at tilbringe en hel fredag i en fodboldtrøje og støtte Børnecancerfonden med et valgfrit beløb. Det skaber en vigtig opmærksomhed om vores sag på en helt særlig måde.

Børnecancerfonden bliver eksponeret i biografuniverset

Dansk Reklame Films ansatte trækker i trøjerne d. 4. marts, men der bliver også gjort andre tiltag på dagen og den kommende tid, for at øge opmærksomheden på den gode sag. Et emotionelt spot kører over det store biograflærred, der har til formål at styrke Børnecancerfondens sag.

Derudover er Nordisk Film Biografer aktivt gået ind i kampagnen og donerer 10 kr. for hvert bæger popcorn, der bliver solgt fredag d. 4. marts.

Casper Bonavent, Direktør, Nordisk Film Biografer, udtaler i den forbindelse:

Nordisk Film Biografer støtter Børnecancerfondens årlige indsamlingsdag den 4. marts. Vi donerer 10 kr. pr. solgt bæger popcorn, og håber, at rigtigt mange danskere vil benytte lejligheden til at bakke op om det gode formål. Nordisk Film er ejet af Egmont, som hvert år støtter udsatte børn og unge. Det har vi gjort i mere end 100 år, så vi er glade for også at kunne bidrage til Børnecancerfondens vigtige arbejde.

Til kamp mod kræft siden 1995

Børnecancerfonden har siden 1995 aktivt hjulpet kræftsyge børn og deres familier ved at bidrage til forskning, oplysning og familiestøtte. De seneste 25 år har fonden uddelt mere end 400 mio. kroner og oprettet fire professorater i børnekræft som fundament for opbygningen af stærke forskningsmiljøer.

Nicolai Eisenreich, indsamlings- & kommunikationsdirektør, Børnecancerfonden, udtaler:

Selvom seks ud syv børn i dag overlever, så er vi ikke i mål endnu. Alle børn skal overleve og til et liv uden senfølger. Børnecancerfondens formål er at sikre bedre diagnostik, behandling, rehabilitering og livskvalitet, det gør vi primært ved at støtte forskning og hjælpe familierne under og efter kræft.

Tusind TAK til Dansk Reklame Film og Nordisk Film Biografer for at bakke op om kampen mod børnekræft. TAK til alle jer, der i morgen vælger at købe popcorn og deltage i FodboldtrøjeFredag i den gode sags tjeneste.

Du kan også give et bidrag ved at følge linket her.