Generelt

BioSpil fortsætter med at sætte rekorder!

7 september, 2023

I løbet af de seneste to måneder i biografen er der blevet sat nye standarder for, hvor mange gæster, der engagerer sig med BioSpil, når de indtager biografsæderne. I juli og august i år har der været intet mindre end 126.156 biospillere i alt! Dette er en ny rekord for en to-måneders periode, hvilket betyder, at man med fordel kan bruge BioSpil til at nå ud til en bred målgruppe over en længere tidsperiode.

Juli og august har også været ekstraordinære måneder for biograferne baseret på billetsalg. Juli endte som den bedste juli måned i over 10 år, og august opnåede en bemærkelsesværdig indeks på 107 sammenlignet med niveauet fra 2015-19. Denne store succes skyldes især filmene BARBIE og OPPENHEIMER, som allerede har skabt det historiske "Barbenheimer" fænomen, der i perioden har solgt knap én million billetter i de danske biografer. Men selvom billetsalget selvfølgelig hjælper på antallet af biospillere, er det også den tårnhøje engagement rate fra biospillene, der har medført det høje antal biospillere – det understreger igen, at biografgæsterne ser frem til at engagere sig med BioSpil, når det kommer på det store lærred.

I juli og august opnåede BioSpil en gennemsnitlig engagement rate på 15,4% - det vil sige, at omtrent hver sjette biografgæst har deltaget i biospillet. Dette er et imponerende resultat, som ikke kan opnås på andre digitale medier. Engagement raten har været stødt stigende siden BioSpils indtræden som en del af playlisten i biografen, i takt med at produktet er blevet en integreret del af biografoplevelsen.