Inhouse

Bedste BioSpil-måned nogensinde

11 november, 2022

Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord.

Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord. Hele 73.373 biografgæster fandt nemlig mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket gør det til den bedste BioSpil-måned nogensinde! 

Den forrige rekord blev sat sidste år, samme måned i oktober, hvor der var 72.840 gæster der spillede BioSpil. Dengang havde ’Bond25: No Time to Die’ fået premiere, hvilket sørgerede for et fremragende billetsalg, som var hele 45% højere end i år, i de biografer hvor BioSpil kører. Dette gør det blot endnu mere imponerende med den nye rekord for BioSpil. 

BioSpil spillere opnåede i oktober i år en engagement rate på knap 28%. Dette er et tårnhøjt engagement fra publikum, som i den grad understreger, at BioSpil fortsat er en integreret og naturlig del af at gå i biografen. 

Antallet af gæster der spillede BioSpil blev også hjulpet godt på vej af Den Store Biografdag med 8.213 gæster der spillede. En stigning på hele 45% sammenlignet med seneste Den Store Biografdag i 2019. Og det er selvom der var 36% flere solgte billetter tilbage i 2019.  

Det har været BioSpil fra annoncørerne DFDS, Tryg og VisitGermany, der har underholdt biografgæsterne i oktober måned. Du kan se VisitGermany’s BioSpil i videoen her.