Vores analyse afdeling mangler studentermedhjælper

01

Information

Analyseafdelingen

Dit nye arbejdssted bliver Nordisk Films helt særlige miljø i Valby, der opleves som en lille by i byen. Du bliver en del af vores ambitiøse analyseteam, bestående af otte engagerede kolleger, hvoraf to er studentermedhjælpere. Vi er generelt kendetegnet ved højt humør, stærk holdånd og en direkte omgangstone. Derudover går vi meget op i vores professionalisme, hvilket betyder, at det produkt og den service, vi leverer, er i orden. Som team løfter vi i flok, og vi er alle orienterede mod et fælles mål - at udvikle Dansk Reklame Films position på mediemarkedet.

Om rollen som studentermedhjælper

Arbejdstiden vil være 15-20 timer om ugen med høj fleksibilitet, særligt omkring eksamensperioder. Som studentermedhjælper vil du i samarbejde med dit nye analyseteam bidrage til det daglige arbejde med at indsamle, analysere og formidle indsigter og indhold. Vi kan tilbyde en udfordrende og spændende stilling med mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for projektledelse, koordinering og analysearbejde. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Håndtering af vores interviewerkorps, herunder ansættelse, planlægning af vagtskema og koordinering i forbindelse med diverse analyseindsamlinger.
 • Arbejde med spørgeskemaundersøgelser, herunder opsætning, koordinering af konkurrencer, indsamling, behandling, kvantificering og kodning af tekstdata.
 • Byde velkommen til testvisninger af nye danske film for et større publikum.
 • Assistering af Dansk Reklame Films analysekonsulenter i relation til deres daglige analysearbejde, herunder at drive indsigter om biografmarkedet, effektdokumentation af biografmediet og udarbejdelse af salgspræsentationer.
 • Understøtte udvikling og vedligeholdelse af Dansk biograf- og underholdningspanel.

Herudover vil arbejdsdagen bestå af diverse praktiske ad hoc-opgaver og løbende support til de øvrige kollegaer i afdelingen.

Hvem søger vi?

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse (f.eks. fra CBS, KU, ITU, Copenhagen Business College eller Cphbusiness), og er klar til at lære en masse om projekthåndtering og analyse i et medie-, markedsførings- og salgsperspektiv.

Vi søger en selvstændig, proaktiv og initiativrig person, som tænker ud af boksen og har gode samarbejdsevner. Du skal være ambitiøs, både når det gælder dig selv, men også i jagten på gode argumenter og valide beslutningsgrundlag for vores kunder.

Vi vægter, at du:

 • Er struktureret og systematisk samt har gode sproglige egenskaber
 • Som minimum er hjemmevant i Excel og PowerPoint
 • Kan håndtere mange projekter og mindre opgaver på én gang, har styr på din opgaveprioritering og arbejder trygt ved korte deadlines
 • Har lyst til at løse både innovationskrævende og rutineprægede praktiske opgaver

Vi tilbyder et job med masser af udviklingsmuligheder i en ambitiøs organisation, hvor dagligdagen er præget af forandringer, afvekslende opgaver og godt humør. Desuden tilbyder vi gode medarbejdervilkår og inspirerende omgivelser på vores kontor hos Nordisk Film i Valby.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Head of Inventory & Sales Research, Asbjørn Shee Crusell, 50925981.

Arbejdsadresse:
Mosedalvej 14
Valby, DK, 2500
Denmark

Ansøgningsfristen er 22/05/2023, og vi afholder samtaler løbende.
Ansøg her.

Om Dansk Reklame Film

Vi skal være det foretrukne branding- og imagemedie i Danmark, og med ekstraordinære medarbejdere, skal vi skabe den ekstraordinære reklameoplevelse – for brugere, annoncører og samarbejdspartnere. Dette gør vi med udgangspunkt i biografmediet, hvor vores primære produkt er salg og distribution af biografreklame i Danmark gennem vores landsdækkende netværk af partnerbiografer.

Vores værdier:

 • Holdånd – vi gør det sammen!
 • Engagement – man kan mærke os!
 • Professionalisme – det skal være i orden!

Kontakt

02

Kontaktinformation
Asbjørn_portrait

Asbjørn Crusell