Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord. Hele 73.373 biografgæster fandt nemlig mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket gør det til den bedste BioSpil-måned nogensinde! 

Den forrige rekord blev sat sidste år, samme måned i oktober, hvor der var 72.840 gæster der spillede BioSpil. Dengang havde ’Bond25: No Time to Die’ fået premiere, hvilket sørgerede for et fremragende billetsalg, som var hele 45% højere end i år, i de biografer hvor BioSpil kører. Dette gør det blot endnu mere imponerende med den nye rekord for BioSpil. 

BioSpil spillere opnåede i oktober i år en engagement rate på knap 28%. Dette er et tårnhøjt engagement fra publikum, som i den grad understreger, at BioSpil fortsat er en integreret og naturlig del af at gå i biografen. 

Antallet af gæster der spillede BioSpil blev også hjulpet godt på vej af Den Store Biografdag med 8.213 gæster der spillede. En stigning på hele 45% sammenlignet med seneste Den Store Biografdag i 2019. Og det er selvom der var 36% flere solgte billetter tilbage i 2019.  

Det har været BioSpil fra annoncørerne DFDS, Tryg og VisitGermany, der har underholdt biografgæsterne i oktober måned. Du kan se VisitGermany’s BioSpil i videoen her. 

Seneste nyheder

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45, og vi forventer at uge 46 bliver udsolgt meget snart. Vi oplever stor interesse for vores fantastiske medie, og er glade og stolte over at have haft udsolgt de sidste 11 uger i træk fra uge 35 og frem. Efteråret...