Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord. Hele 73.373 biografgæster fandt nemlig mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket gør det til den bedste BioSpil-måned nogensinde! 

Den forrige rekord blev sat sidste år, samme måned i oktober, hvor der var 72.840 gæster der spillede BioSpil. Dengang havde ’Bond25: No Time to Die’ fået premiere, hvilket sørgerede for et fremragende billetsalg, som var hele 45% højere end i år, i de biografer hvor BioSpil kører. Dette gør det blot endnu mere imponerende med den nye rekord for BioSpil. 

BioSpil spillere opnåede i oktober i år en engagement rate på knap 28%. Dette er et tårnhøjt engagement fra publikum, som i den grad understreger, at BioSpil fortsat er en integreret og naturlig del af at gå i biografen. 

Antallet af gæster der spillede BioSpil blev også hjulpet godt på vej af Den Store Biografdag med 8.213 gæster der spillede. En stigning på hele 45% sammenlignet med seneste Den Store Biografdag i 2019. Og det er selvom der var 36% flere solgte billetter tilbage i 2019.  

Det har været BioSpil fra annoncørerne DFDS, Tryg og VisitGermany, der har underholdt biografgæsterne i oktober måned. Du kan se VisitGermany’s BioSpil i videoen her. 

Seneste nyheder

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Årets første kvartal bliver snart rundet af, og med et samlet billetsalg, der formentlig runder 2,75 mio. billetter, bliver det atter understreget, at biografen står stærkt og bevæger sig mod normalen igen. Danmarks Statistik kunne også for nylig rapportere, at...

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

Til Dansk Reklame Films seminar d. 31. januar 2023 stillede vi skarpt på de 20-40-årige, der er en kommercielt interessant målgruppe, som er med til at definere udviklingen i medieforbruget, men samtidig er svær at ramme og opnå opmærksomhed over for. Seminaret blev...

Gyserfilm trækker de unge i biografen

Gyserfilm trækker de unge i biografen

I denne artikel-serie dykker vi ned i forskellige genrer, franchises eller andre typer af film: hvad er det der gør dem til noget særligt, hvad differentierer dem fra andre typer af film, og hvorfor er de interessante kommercielt.  Gyserfilm er en evigt populær genre,...