Der er endnu engang glædelige nyheder, når vi nu kan melde ud at juni 2022 blev den største juni-biografmåned i mere end 10 år i de danske biografer. Det sætter dermed endnu engang tyk streg under, at den ekstraordinære film- og reklameoplevelse fortsat er i stand til at trække mange gæster. 

Måneden ligger dertil i et indeks 116 sammenlignet med gennemsnittet fra 2015-2019, som et bevis på, at biografmediet sagtens kan levere trods sommervarme og er for mange danskere en del af sommerferien. 

Igen var TOP GUN 2: MAVERICK den helt store katalysator til den flotte måned og nåede utrolige 565.625 billetter inden måneden rundede ud. Storfilmen fik dog også selskab af den norske Biografklub Danmark-film VERDENS VÆRSTE MENNESKE, det biografiske drama om ELVIS, og ikke mindst dinosaurfilmen JURASSIC WORLD 3: DOMINION, der også har trukket biografgængere i salene til sommer underholdning. 

… og der er fortsat masser af stærke filmoplevelser klar på det store lærred. Vi ses i biografen!

Seneste nyheder

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord. Hele 73.373 biografgæster fandt nemlig mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket gør det til den bedste BioSpil-måned nogensinde!  Den...

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45, og vi forventer at uge 46 bliver udsolgt meget snart. Vi oplever stor interesse for vores fantastiske medie, og er glade og stolte over at have haft udsolgt de sidste 11 uger i træk fra uge 35 og frem. Efteråret...