Der er endnu engang glædelige nyheder, når vi nu kan melde ud at juni 2022 blev den største juni-biografmåned i mere end 10 år i de danske biografer. Det sætter dermed endnu engang tyk streg under, at den ekstraordinære film- og reklameoplevelse fortsat er i stand til at trække mange gæster. 

Måneden ligger dertil i et indeks 116 sammenlignet med gennemsnittet fra 2015-2019, som et bevis på, at biografmediet sagtens kan levere trods sommervarme og er for mange danskere en del af sommerferien. 

Igen var TOP GUN 2: MAVERICK den helt store katalysator til den flotte måned og nåede utrolige 565.625 billetter inden måneden rundede ud. Storfilmen fik dog også selskab af den norske Biografklub Danmark-film VERDENS VÆRSTE MENNESKE, det biografiske drama om ELVIS, og ikke mindst dinosaurfilmen JURASSIC WORLD 3: DOMINION, der også har trukket biografgængere i salene til sommer underholdning. 

… og der er fortsat masser af stærke filmoplevelser klar på det store lærred. Vi ses i biografen!

Seneste nyheder

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Årets første kvartal bliver snart rundet af, og med et samlet billetsalg, der formentlig runder 2,75 mio. billetter, bliver det atter understreget, at biografen står stærkt og bevæger sig mod normalen igen. Danmarks Statistik kunne også for nylig rapportere, at...

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

Til Dansk Reklame Films seminar d. 31. januar 2023 stillede vi skarpt på de 20-40-årige, der er en kommercielt interessant målgruppe, som er med til at definere udviklingen i medieforbruget, men samtidig er svær at ramme og opnå opmærksomhed over for. Seminaret blev...

Gyserfilm trækker de unge i biografen

Gyserfilm trækker de unge i biografen

I denne artikel-serie dykker vi ned i forskellige genrer, franchises eller andre typer af film: hvad er det der gør dem til noget særligt, hvad differentierer dem fra andre typer af film, og hvorfor er de interessante kommercielt.  Gyserfilm er en evigt populær genre,...