Der er endnu engang glædelige nyheder, når vi nu kan melde ud at juni 2022 blev den største juni-biografmåned i mere end 10 år i de danske biografer. Det sætter dermed endnu engang tyk streg under, at den ekstraordinære film- og reklameoplevelse fortsat er i stand til at trække mange gæster. 

Måneden ligger dertil i et indeks 116 sammenlignet med gennemsnittet fra 2015-2019, som et bevis på, at biografmediet sagtens kan levere trods sommervarme og er for mange danskere en del af sommerferien. 

Igen var TOP GUN 2: MAVERICK den helt store katalysator til den flotte måned og nåede utrolige 565.625 billetter inden måneden rundede ud. Storfilmen fik dog også selskab af den norske Biografklub Danmark-film VERDENS VÆRSTE MENNESKE, det biografiske drama om ELVIS, og ikke mindst dinosaurfilmen JURASSIC WORLD 3: DOMINION, der også har trukket biografgængere i salene til sommer underholdning. 

… og der er fortsat masser af stærke filmoplevelser klar på det store lærred. Vi ses i biografen!

Seneste nyheder

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Grundet de tragiske og ulykkelige omstændigheder i Fields søndag d. 3. juli hvor Nordisk Film har biograf, holder alle 23 Nordisk Film Biografer lukket mandag d. 4. og tirsdag d. 5. juli. Skyderiet i Fields berører alle i Nordisk Film og Dansk Reklame Film og vores...

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Maj 2022 er den bedste maj måned længe i de danske biografer.  For Dansk Reklame Film er det fantastiske nyheder at de danske biografer har haft den bedste maj måned i over 10 år. Det betyder at det effektive reklameprodukt, som mange annoncører køber ind på og...

Filmfokus Q3 – Højt billetsalg i vente over sommeren

Filmfokus Q3 – Højt billetsalg i vente over sommeren

Sommeren vil fortsætte med at byde på kvalitetsfilm for både store og små, efter film som TOP GUN 2: MAVERICK og MINIONS 2: HISTORIEN OM GRU har haft premiere i sidste andel af Q2. Billetsalget over 3. kvartal forventes fortsat at være højt, efter både en maj- og juni...