Efter 36 års fravær vender en ikonisk film-karakter endelig tilbage med charme, fart og Aviator-solbriller i en længe ventet efterfølger – TOP GUN 2: MAVERICK, der har premiere d. 26. maj. Den nu 59-årige skuespiller, Tom Cruise, trækker dermed i pilotdragten igen til rollen, som gjorde ham til et af de hotteste skuespillernavne i 80’erne.

Filmen har haft to års udskydelse grundet COVID-19, men nu er filmens udgivelse endelig på startbanen og klar til take-off efter mange års opbygning og forventning. En god omgang nostalgi, høj adrenalin og vilde luftbårne stunts skal nok gøre filmen hele ventetiden værd.

Publikumsprofilen har særlig høj affinitet i P30+, hvor omkring 65% forventes at være 30 år og op, samt appellere overvejende til mænd. Filmen forventes derudover at blive en af årets store blockbusters med et billetsalg op mod 250.000 hen over de varme sommermåneder.

Vi glæder os til at få Top Gun på det store lærred igen!

Se traileren her.

Seneste nyheder

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Grundet de tragiske og ulykkelige omstændigheder i Fields søndag d. 3. juli hvor Nordisk Film har biograf, holder alle 23 Nordisk Film Biografer lukket mandag d. 4. og tirsdag d. 5. juli. Skyderiet i Fields berører alle i Nordisk Film og Dansk Reklame Film og vores...

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Maj 2022 er den bedste maj måned længe i de danske biografer.  For Dansk Reklame Film er det fantastiske nyheder at de danske biografer har haft den bedste maj måned i over 10 år. Det betyder at det effektive reklameprodukt, som mange annoncører køber ind på og...