Efter 36 års fravær vender en ikonisk film-karakter endelig tilbage med charme, fart og Aviator-solbriller i en længe ventet efterfølger – TOP GUN 2: MAVERICK, der har premiere d. 26. maj. Den nu 59-årige skuespiller, Tom Cruise, trækker dermed i pilotdragten igen til rollen, som gjorde ham til et af de hotteste skuespillernavne i 80’erne.

Filmen har haft to års udskydelse grundet COVID-19, men nu er filmens udgivelse endelig på startbanen og klar til take-off efter mange års opbygning og forventning. En god omgang nostalgi, høj adrenalin og vilde luftbårne stunts skal nok gøre filmen hele ventetiden værd.

Publikumsprofilen har særlig høj affinitet i P30+, hvor omkring 65% forventes at være 30 år og op, samt appellere overvejende til mænd. Filmen forventes derudover at blive en af årets store blockbusters med et billetsalg op mod 250.000 hen over de varme sommermåneder.

Vi glæder os til at få Top Gun på det store lærred igen!

Se traileren her.

Seneste nyheder

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Årets første kvartal bliver snart rundet af, og med et samlet billetsalg, der formentlig runder 2,75 mio. billetter, bliver det atter understreget, at biografen står stærkt og bevæger sig mod normalen igen. Danmarks Statistik kunne også for nylig rapportere, at...

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

Til Dansk Reklame Films seminar d. 31. januar 2023 stillede vi skarpt på de 20-40-årige, der er en kommercielt interessant målgruppe, som er med til at definere udviklingen i medieforbruget, men samtidig er svær at ramme og opnå opmærksomhed over for. Seminaret blev...

Gyserfilm trækker de unge i biografen

Gyserfilm trækker de unge i biografen

I denne artikel-serie dykker vi ned i forskellige genrer, franchises eller andre typer af film: hvad er det der gør dem til noget særligt, hvad differentierer dem fra andre typer af film, og hvorfor er de interessante kommercielt.  Gyserfilm er en evigt populær genre,...