Efter 36 års fravær vender en ikonisk film-karakter endelig tilbage med charme, fart og Aviator-solbriller i en længe ventet efterfølger – TOP GUN 2: MAVERICK, der har premiere d. 26. maj. Den nu 59-årige skuespiller, Tom Cruise, trækker dermed i pilotdragten igen til rollen, som gjorde ham til et af de hotteste skuespillernavne i 80’erne.

Filmen har haft to års udskydelse grundet COVID-19, men nu er filmens udgivelse endelig på startbanen og klar til take-off efter mange års opbygning og forventning. En god omgang nostalgi, høj adrenalin og vilde luftbårne stunts skal nok gøre filmen hele ventetiden værd.

Publikumsprofilen har særlig høj affinitet i P30+, hvor omkring 65% forventes at være 30 år og op, samt appellere overvejende til mænd. Filmen forventes derudover at blive en af årets store blockbusters med et billetsalg op mod 250.000 hen over de varme sommermåneder.

Vi glæder os til at få Top Gun på det store lærred igen!

Se traileren her.

Seneste nyheder

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord. Hele 73.373 biografgæster fandt nemlig mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket gør det til den bedste BioSpil-måned nogensinde!  Den...

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45, og vi forventer at uge 46 bliver udsolgt meget snart. Vi oplever stor interesse for vores fantastiske medie, og er glade og stolte over at have haft udsolgt de sidste 11 uger i træk fra uge 35 og frem. Efteråret...