Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 18 på 12+

April måned er lige om hjørnet, og vi må i den forbindelse melde alt udsolgt på vores brede medieindkøb 12+ fra uge 13 til og med uge 18. Der er dog stadigvæk mulighed for at blive eksponeret foran familiefilm i perioden. 

Hvis du og dit brand ønsker at have biografen med på medieplanen i maj, så kan du med fordel booke din kampagne nu for at være sikker på at få plads.

Vi kan kontaktes her

Seneste nyheder

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Grundet de tragiske og ulykkelige omstændigheder i Fields søndag d. 3. juli hvor Nordisk Film har biograf, holder alle 23 Nordisk Film Biografer lukket mandag d. 4. og tirsdag d. 5. juli. Skyderiet i Fields berører alle i Nordisk Film og Dansk Reklame Film og vores...

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Maj 2022 er den bedste maj måned længe i de danske biografer.  For Dansk Reklame Film er det fantastiske nyheder at de danske biografer har haft den bedste maj måned i over 10 år. Det betyder at det effektive reklameprodukt, som mange annoncører køber ind på og...