Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 18 på 12+

April måned er lige om hjørnet, og vi må i den forbindelse melde alt udsolgt på vores brede medieindkøb 12+ fra uge 13 til og med uge 18. Der er dog stadigvæk mulighed for at blive eksponeret foran familiefilm i perioden. 

Hvis du og dit brand ønsker at have biografen med på medieplanen i maj, så kan du med fordel booke din kampagne nu for at være sikker på at få plads.

Vi kan kontaktes her

Seneste nyheder

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Årets første kvartal bliver snart rundet af, og med et samlet billetsalg, der formentlig runder 2,75 mio. billetter, bliver det atter understreget, at biografen står stærkt og bevæger sig mod normalen igen. Danmarks Statistik kunne også for nylig rapportere, at...

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

Til Dansk Reklame Films seminar d. 31. januar 2023 stillede vi skarpt på de 20-40-årige, der er en kommercielt interessant målgruppe, som er med til at definere udviklingen i medieforbruget, men samtidig er svær at ramme og opnå opmærksomhed over for. Seminaret blev...

Gyserfilm trækker de unge i biografen

Gyserfilm trækker de unge i biografen

I denne artikel-serie dykker vi ned i forskellige genrer, franchises eller andre typer af film: hvad er det der gør dem til noget særligt, hvad differentierer dem fra andre typer af film, og hvorfor er de interessante kommercielt.  Gyserfilm er en evigt populær genre,...