Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 18 på 12+

April måned er lige om hjørnet, og vi må i den forbindelse melde alt udsolgt på vores brede medieindkøb 12+ fra uge 13 til og med uge 18. Der er dog stadigvæk mulighed for at blive eksponeret foran familiefilm i perioden. 

Hvis du og dit brand ønsker at have biografen med på medieplanen i maj, så kan du med fordel booke din kampagne nu for at være sikker på at få plads.

Vi kan kontaktes her

Seneste nyheder

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord. Hele 73.373 biografgæster fandt nemlig mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket gør det til den bedste BioSpil-måned nogensinde!  Den...

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45, og vi forventer at uge 46 bliver udsolgt meget snart. Vi oplever stor interesse for vores fantastiske medie, og er glade og stolte over at have haft udsolgt de sidste 11 uger i træk fra uge 35 og frem. Efteråret...