Månedsfokus for april er klar!

Denne omgang har fokus på den kommercielt attraktive målgruppe Generation Z, og hvordan netop denne målgruppe er velrepræsenteret i biografen. Generation Z er generelt mere modtagelige over for reklamer end de ældre generationer, og dette er essentielt, da effekten af reklamer stiger jo mere modtageligt publikummet er.

I et medielandskab hvor kampen om opmærksomhed intensiveres, er biografen stadig en af de få medieplatforme med høj opmærksomhed og lav irritation – og dertil et af Generation Z’ foretrukne reklamemedier.

Læs hele indslaget her.

Seneste nyheder

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Filmfokus Q2: Et kvartal i efterfølgernes tegn

Årets første kvartal bliver snart rundet af, og med et samlet billetsalg, der formentlig runder 2,75 mio. billetter, bliver det atter understreget, at biografen står stærkt og bevæger sig mod normalen igen. Danmarks Statistik kunne også for nylig rapportere, at...

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

DRF Seminar – Fokus på de 20-40-årige

Til Dansk Reklame Films seminar d. 31. januar 2023 stillede vi skarpt på de 20-40-årige, der er en kommercielt interessant målgruppe, som er med til at definere udviklingen i medieforbruget, men samtidig er svær at ramme og opnå opmærksomhed over for. Seminaret blev...

Gyserfilm trækker de unge i biografen

Gyserfilm trækker de unge i biografen

I denne artikel-serie dykker vi ned i forskellige genrer, franchises eller andre typer af film: hvad er det der gør dem til noget særligt, hvad differentierer dem fra andre typer af film, og hvorfor er de interessante kommercielt.  Gyserfilm er en evigt populær genre,...