Rekordår for BioSpil: Danskerne spiller BioSpil som aldrig før!

Det er ikke kun billetsalget for efteråret 2021, der var ekstraordinært: BioSpil har i august, september og oktober formået at slå rekord målt på antal spillere, hvor alle tre måneder lå langt over en gennemsnitsmåned sammenlignet med 2016-2019. Hele 72.840 biografgæster fandt mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket er den højeste måned nogensinde!

Det understreger endnu en gang, at biografgæsterne oplever BioSpil som en social forbrugeroplevelse, hvor hele 78% af publikum ikke anser BioSpil som værende reklame. Spillet leverer dertil et tårnhøjt engagement rate på omtrent 15%, hvilket er markant højere end alle digitale medier.

BioSpil er det perfekte match mellem den gode oplevelse for biografgæsten og den kvalitetseksponering BioSpil giver kommercielle brands.

Seneste nyheder

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Grundet de tragiske og ulykkelige omstændigheder i Fields søndag d. 3. juli hvor Nordisk Film har biograf, holder alle 23 Nordisk Film Biografer lukket mandag d. 4. og tirsdag d. 5. juli. Skyderiet i Fields berører alle i Nordisk Film og Dansk Reklame Film og vores...

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Maj 2022 er den bedste maj måned længe i de danske biografer.  For Dansk Reklame Film er det fantastiske nyheder at de danske biografer har haft den bedste maj måned i over 10 år. Det betyder at det effektive reklameprodukt, som mange annoncører køber ind på og...