Rekordår for BioSpil: Danskerne spiller BioSpil som aldrig før!

Det er ikke kun billetsalget for efteråret 2021, der var ekstraordinært: BioSpil har i august, september og oktober formået at slå rekord målt på antal spillere, hvor alle tre måneder lå langt over en gennemsnitsmåned sammenlignet med 2016-2019. Hele 72.840 biografgæster fandt mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket er den højeste måned nogensinde!

Det understreger endnu en gang, at biografgæsterne oplever BioSpil som en social forbrugeroplevelse, hvor hele 78% af publikum ikke anser BioSpil som værende reklame. Spillet leverer dertil et tårnhøjt engagement rate på omtrent 15%, hvilket er markant højere end alle digitale medier.

BioSpil er det perfekte match mellem den gode oplevelse for biografgæsten og den kvalitetseksponering BioSpil giver kommercielle brands.

Seneste nyheder

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Bedste BioSpil-måned nogensinde

Det blev en helt fantastisk oktober måned i biografen på BioSpil-fronten, som endte med at slå rekord. Hele 73.373 biografgæster fandt nemlig mobilen frem og interagerede med BioSpil i oktober måned, hvilket gør det til den bedste BioSpil-måned nogensinde!  Den...

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45

Dansk Reklame Film melder udsolgt på 12+ t.o.m uge 45, og vi forventer at uge 46 bliver udsolgt meget snart. Vi oplever stor interesse for vores fantastiske medie, og er glade og stolte over at have haft udsolgt de sidste 11 uger i træk fra uge 35 og frem. Efteråret...