Hyundai og SPIDER-MAN indtog Imperial

”Det jeg elsker ved biografens magiske univers, er at vi ikke blot kan tilbyde en fuldstændig ekstraordinær eksponeringsmulighed på det store lærred. Vi kan tilbyde vores samarbejdspartnere hele kunderejsen”, fortæller Dennis Cooper, Product Manager i Dansk Reklame Film A/S.

Til biografåbningen af SPIDER-MAN udnyttede filmens officielle bil sponsor, Hyundai, biografens muligheder for en særlig totaloplevelse. Hyundai inviterede biografgæsterne til at få taget et Myselfie-billede med Spiderman i Imperials foyer med mulighed for at vinde en uge i årets bil, IONIQ5.

“I dette samarbejde stod vi med en kunde, som havde lavet et rigtig fedt reklamefilm-samarbejde på SPIDER-MAN, og derfor ville de gerne gøre det til noget ekstraordinært for at øge reklameoplevelsen for biografgæsterne”, afslutter Dennis Cooper.

Hyundai inviterede også deres egne gæster ind til premieren på SPIDER-MAN i forbindelse med deres lærredskampagne og event set-up.

”Når Hyundai er på rollelisten på en film som SPIDER-MAN, skal det ikke gå ubemærket hen. Derfor inviterede vi gæster til en eksklusiv premiere på SPIDER-MAN: No Way Home med popcorn og sodavand i god atmosfære hos Nordisk Film Biografer. Vi har kun fået positiv respons på vores biograf-arrangement. Alt gik perfekt, og vores gæster havde en rigtig god oplevelse, så det er nok ikke sidste gang, vi laver et sådant arrangement.” – Annegrethe Skovby, PR, Influencer & Event Manager, Hyundai.

Seneste nyheder

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Grundet de tragiske og ulykkelige omstændigheder i Fields søndag d. 3. juli hvor Nordisk Film har biograf, holder alle 23 Nordisk Film Biografer lukket mandag d. 4. og tirsdag d. 5. juli. Skyderiet i Fields berører alle i Nordisk Film og Dansk Reklame Film og vores...

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Maj 2022 er den bedste maj måned længe i de danske biografer.  For Dansk Reklame Film er det fantastiske nyheder at de danske biografer har haft den bedste maj måned i over 10 år. Det betyder at det effektive reklameprodukt, som mange annoncører køber ind på og...