SPIDER-MAN lukker biograferne med enestående åbningsweekend

Endnu engang må de danske biografer ufrivilligt lukke grundet påbud fra regeringen, men vi ser alligevel optimistisk frem imod genåbningen mandag d. 17. januar 2022. 

Dansk Reklame Film bliver endnu engang ramt af nedlukningen af de danske biografer. Nedlukningen kommer på et tidspunkt hvor danskerne ellers igen har vist deres enorme interesse for den ekstraordinære biografoplevelse. Rekord-flotte besøgstal i både august, september og oktober, har samtidig understreget, at danskerne har følt sig 100% trygge ved at gå i biografen. Alligevel er det endnu en gang biograferne og resten af kulturlivet der står først for skud. 

Lørdag 18. december blev dermed den sidste biografdag i 2021, hvor der blev solgt imponerende 106.110 billetter i de danske biografer. Det blev den største biografdag i 2021, og slog dermed også ’BOND 25: NO TIME TO DIE’ premiereuge-lørdagen. Til sammenligning blev der solgt 42.038 billetter på den sidste biografdag i 2020, nemlig tirsdag 8. december. En gennemsnitlig lørdag i december 2019 ligger på 46.000 billetter – hvilket betyder, at den foregående weekend har solgt ca. 130% flere billetter end en gennemsnitlig december-lørdag. Vi kan igen konkludere, at gæsterne kommer til at savne biografen, og at mange skulle nå at have deres sidste filmfix.  

Superheltefilmen ’SPIDER-MAN: NO WAY HOME’ er en af hovedårsagerne til at så mange danskere skulle nå i biografen inden den nye nedlukning. Også i USA havde ‘SPIDER-MAN: NO WAY HOME’ en vild åbning og leverer den tredjestørste åbningsweekend i Nordamerikas historie. Vi glæder os meget til genåbningen d. 17. januar, hvor vi har en klar forventning om, at SPIDER-MAN og øvrige titler igen bliver vist på det store lærred. 

Annoncører med booket kampagneaktivitet i nedlukningsperioden vil blive kontaktet snarest med henblik på rykning af kampagner, således at alle kunder kan få leveret det produkt der er indkøbt. 

Kontakt os til enhver tid på info@drf.dk eller ser mere på drf.dk/kontakt/  

Seneste nyheder

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Grundet de tragiske og ulykkelige omstændigheder i Fields søndag d. 3. juli hvor Nordisk Film har biograf, holder alle 23 Nordisk Film Biografer lukket mandag d. 4. og tirsdag d. 5. juli. Skyderiet i Fields berører alle i Nordisk Film og Dansk Reklame Film og vores...

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Maj 2022 er den bedste maj måned længe i de danske biografer.  For Dansk Reklame Film er det fantastiske nyheder at de danske biografer har haft den bedste maj måned i over 10 år. Det betyder at det effektive reklameprodukt, som mange annoncører køber ind på og...