Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 50 på 12+

Vi står lige nu i en fuldstændig enestående situation, da vi kigger ind i november måned, hvor vi må melde alt udsolgt på vores brede medieindkøb 12+, men der er stadigvæk mulighed for at blive eksponeret foran familiefilm.

”Vi har virkelig fart på lige nu. Vi oplever vanvittige flotte besøgstal i biograferne og en stor efterspørgsel på vores produkt – nemlig den ekstraordinære eksponering. Lige nu overstiger efterspørgslen altså udbuddet, og vi har på nuværende tidspunkt udsolgt til og med uge 50. Vi kan også se, at de efterfølgende uger begynder at have en høj belægning, men der er stadigvæk mulighed for at komme på det store lærred i løbet af december.” 

– Jonas Madsen Rosenfalck, Head of Sales, Dansk Reklame Film A/S

Booking deadline for december er fredag d. 5/11

Seneste nyheder

Filmfokus november og december 2021

Filmfokus november og december 2021

Filmfokus: Biografen er tilbage for fuld styrke og vi glæder os til november og december  Siden udgivelsen af TERNET NINJA 2 i august, er de danske biografer for alvor kommet på fode igen. Det går så godt at biografmediet siden august har ligget pænt over hvad man...

Dansk Reklame Film udvider sit netværk – igen!

Dansk Reklame Film udvider sit netværk – igen!

Dansk Reklame Film udvider sit netværk - igen! Velkommen til BIG BIO Herlev Det er med største glæde og fornøjelse, at vi, i Dansk Reklame Film, kan annoncere, at 2021 ikke blot er et år spækket med vanvittige gode titler, som bl.a. TERNET NINJA 2, der havde den...

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41 - og tæt på udsolgt i resten af oktober  JAMES BOND: NO TIME TO DIE har netop ramt de danske biografer, og leverer et fuldstændigt fantastisk premierebilletsalg på niveau med kæmpe hittet AVENGERS: ENDGAME, der i 2019...