Dansk Reklame Film udvider sit netværk – igen! Velkommen til BIG BIO Herlev

Det er med største glæde og fornøjelse, at vi, i Dansk Reklame Film, kan annoncere, at 2021 ikke blot er et år spækket med vanvittige gode titler, som bl.a. TERNET NINJA 2, der havde den største premiereweekend for en dansk film til dato – men også et år, hvor vi byder nye biografer velkommen til. Senest er det BIG BIO Herlev, som vi kan byde velkommen til netværket fra d. 1. januar 2022.

“Vi er altid glade for at byde nye biografer velkomne i vores netværk. Det betyder et stærkere produkt for vores kunder, der indkøber nationale kampagner. Samtidig er BIG BIO Herlev en af de bedst sælgende biografer i Danmark, som vi ikke har i netværket i dag. Vi glæder os meget til samarbejdet.

– Carsten Ellemo, Direktør
Dansk Reklame Film

Seneste nyheder

Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 50 på 12+

Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 50 på 12+

Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 50 på 12+ Vi står lige nu i en fuldstændig enestående situation, da vi kigger ind i november måned, hvor vi må melde alt udsolgt på vores brede medieindkøb 12+, men der er stadigvæk mulighed for at blive eksponeret...

Filmfokus november og december 2021

Filmfokus november og december 2021

Filmfokus: Biografen er tilbage for fuld styrke og vi glæder os til november og december  Siden udgivelsen af TERNET NINJA 2 i august, er de danske biografer for alvor kommet på fode igen. Det går så godt at biografmediet siden august har ligget pænt over hvad man...

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41 - og tæt på udsolgt i resten af oktober  JAMES BOND: NO TIME TO DIE har netop ramt de danske biografer, og leverer et fuldstændigt fantastisk premierebilletsalg på niveau med kæmpe hittet AVENGERS: ENDGAME, der i 2019...