Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41

og tæt på udsolgt i resten af oktober

 JAMES BOND: NO TIME TO DIE har netop ramt de danske biografer, og leverer et fuldstændigt fantastisk premierebilletsalg på niveau med kæmpe hittet AVENGERS: ENDGAME, der i 2019 trak mere end 50.000 fans i biografen på premieren. Dette rationaliserer, at biografen lever i bedste velgående, og brands ønsker den ekstraordinære eksponering, som biografuniverset kan levere.

Hvis du og dit brand ønsker at have biografen med på medieplanen i slut oktober og resten af Q4, så kan du med fordel booke din kampagne nu for at være sikker på at få plads!

Vi kan kontaktes her.

Seneste nyheder

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Alle 23 Nordisk Film Biografer holder lukket d. 4. og 5. juli

Grundet de tragiske og ulykkelige omstændigheder i Fields søndag d. 3. juli hvor Nordisk Film har biograf, holder alle 23 Nordisk Film Biografer lukket mandag d. 4. og tirsdag d. 5. juli. Skyderiet i Fields berører alle i Nordisk Film og Dansk Reklame Film og vores...

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Flest gæster i biograferne i mere end 10 år 

Maj 2022 er den bedste maj måned længe i de danske biografer.  For Dansk Reklame Film er det fantastiske nyheder at de danske biografer har haft den bedste maj måned i over 10 år. Det betyder at det effektive reklameprodukt, som mange annoncører køber ind på og...