Danmark er endelig ved at bevæge sig mod normale tilstande, og biograferne har nu haft åbent i over en måned, som glædeligt er forløbet over forventning. Nordisk Film Biografer kunne nemlig melde, at de har haft 3 gange så mange gæster i maj måned, som ved genåbningen efter første nedlukning i juni 2020. Maj måned i år opnåede et billetsalg på indeks 72, sammenlignet med gennemsnittet for samme periode i 2015-19. Dette viser en filmsult blandt danskerne, hvor det måske i højere grad har været efterspørgslen end udbuddet, der har drevet sulten. Udbuddet bliver dog kun bedre og bedre, og vi kan i 2021 se frem til hele 4 nye premierefilm i gennemsnit hver torsdag. Tredje kvartal vil nemlig byde på en lang række spændende titler med blandt andet to film, der med statsgaranti bliver nogle af årets største.

Biografklub Danmark-titler dominerer over sommeren

I tredje kvartal venter der hele 5(!) nye Biografklub Danmark-titler, som kan ses på det store lærred til halv pris. DEN GODE SPION bliver den første i rækken fra d. 8. juli, som er et nervepirrende spiondrama baseret på en spændende og sand historie med en altid velspillende Benedict Cumberbatch i hovedrollen. 14 dage efter udkommer HVOR KRAGERNE VENDER. Et humoristisk familiedrama om Laura, der efter at have lagt afstand til familien for at leve et kunstnerisk bohemeliv i København, vender tilbage til sit barndomshjem i Jylland, hvor hun indser at hendes plads i familien er blevet overtaget.

D. 5. august udkommer Bille August’ psykologiske drama, PAGTEN, om en aldrende Karen Blixen, og hendes forhold til den unge digter Thorkild Bjørnvig. Forholdet resulterer i en pagt, der vender op og ned på deres liv og bringer dem ud, hvor de ikke kan bunde. D. 26. august lander den sidste Biografklub Danmark-titel for sæsonen 20/21 i biografen. Det er endnu et historisk drama, RESPECT, som omhandler soul-dronningen over dem alle, Aretha Franklin, der bliver spillet af Oscar-vinderen Jennifer Hudson.

MARGRETE DEN FØRSTE med Trine Dyrholm som regent kommer til at kickstarte den næste Biografklub Danmark sæson, når det historiske drama får premiere d. 16. september i biograferne. Filmen foregår i året 1402 og omhandler Margrete den Første, der efter at have samlet Skandinavien i et nyt nordisk stor-rige, bliver udsat for et umuligt dilemma, der kan ende med at koste hende alt.

En ternet ninja og Agent 007 på mission

D. 19. august har en af årets allerstørste titler premiere i biografen, nemlig efterfølgeren til Anders Matthesens mega-biografhit TERNET NINJA, der blev en af de bedst sælgende film i nyere tid med over 900.000 solgte billetter. Den altid geniale ”Anden” har helt sikkert flere esser i ærmet, og vil byde på morbid humor sammenholdt med fremragende historiefortælling og skarp satire. Ternet Ninja universet rammer et enormt bredt biografpublikum og kan nydes af både store og små, og mon ikke 2’eren formår at sælge over den halve million billetter endnu engang.

En anden film der ikke kan undgå at blive en stor biografsucces, er den nye James Bond-film, NO TIME TO DIE, der efter mange udskydelser endelig får premiere d. 30. september. Den 25. episode i franchisen forventes at hive næsten en million danskere i biografen, og det er samtidig Daniel Craigs sidste gang i rollen som den legendariske Agent 007. Bond må opgive sin pensionerede tilværelse for at sætte en stopper for Oscar-vindende Rami Malek (kendt fra ’BOHEMIAN RHAPSODY’), der spiller filmens skurk og er armeret med en farlig ny teknologi.

3. kvartal og sommeren 2021 byder altså på et sprængfyldt og spændende filmprogram med titler til både store og små, der trods stigende temperaturer med sikkerhed kan lokke gæster ind i biografsalene. Hos Dansk Reklame Film ønsker vi jer alle en sommer fyldt med gode oplevelser på det store lærred. Film skal ses i biografen!

Seneste nyheder

Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 50 på 12+

Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 50 på 12+

Dansk Reklame Film A/S melder udsolgt til og med uge 50 på 12+ Vi står lige nu i en fuldstændig enestående situation, da vi kigger ind i november måned, hvor vi må melde alt udsolgt på vores brede medieindkøb 12+, men der er stadigvæk mulighed for at blive eksponeret...

Filmfokus november og december 2021

Filmfokus november og december 2021

Filmfokus: Biografen er tilbage for fuld styrke og vi glæder os til november og december  Siden udgivelsen af TERNET NINJA 2 i august, er de danske biografer for alvor kommet på fode igen. Det går så godt at biografmediet siden august har ligget pænt over hvad man...

Dansk Reklame Film udvider sit netværk – igen!

Dansk Reklame Film udvider sit netværk – igen!

Dansk Reklame Film udvider sit netværk - igen! Velkommen til BIG BIO Herlev Det er med største glæde og fornøjelse, at vi, i Dansk Reklame Film, kan annoncere, at 2021 ikke blot er et år spækket med vanvittige gode titler, som bl.a. TERNET NINJA 2, der havde den...