Dansk Reklame Film A/S og kino.dk er gået sammen, og har lavet en video der giver dig indsigt i biografåret 2021. Daniel Bentien, præsenterer dette års mest ventede film. Meget tyder på, at 2021 bliver et biografår vi sent vil glemme grundet de mange store og flotte titler, der er planlagt at få biografpremiere.

Blandt de mange spændende titler, der har premiere i 2021, er Marco Effekten, James Bond: No time to die, Dune, Minions: The Rise of Gru, Hvidsten Gruppen 2: De efterladte og Ternet Ninja 2 – der er virkelig meget at glæde sig til.

Carsten Ellemo, CEO Dansk Reklame Film, siger i den forbindelse ”2021 er et virkelig spændende år at kigge ind i grundet de mange stærke titler. Der kommer til at være noget for enhver smag og målgruppe. Personligt glæder jeg mig rigtig meget til Marco Effekten. De første klip og trailers fra filmen ser virkelig medrivende ud. Jeg har som mange andre været svært begejstret for de første fire film i Afdeling Q serien, og jeg er sikker på, at der venter endnu en ekstraordinær biografoplevelse her med Marco Effekten.”

Seneste nyheder

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41 - og tæt på udsolgt i resten af oktober  JAMES BOND: NO TIME TO DIE har netop ramt de danske biografer, og leverer et fuldstændigt fantastisk premierebilletsalg på niveau med kæmpe hittet AVENGERS: ENDGAME, der i 2019...

Hvorfor vælge BioSpil?

Hvorfor vælge BioSpil?

DANSK REKLAME FILM MELDER UDSOLGT BIOSPIL PÅ VOKSENSPORET I 2021! Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi kan meddele, at BioSpil på P12+ rullen er fuldt booket for 2021, og du kan dermed se frem til nogle sjove og innovative BioSpil på lærredet før din...

Biografmediet bør være en del af medieinvesteringen

Biografmediet bør være en del af medieinvesteringen

I en branche præget af hård konkurrence og mange annoncører med fokus på taktiske budskaber, har Santander Consumer Bank været på en rejse mod et større fokus på branding. Biografmediet har i den forbindelse været med til at skabe resultater for Santander Consumer...