Dansk Reklame Film A/S og kino.dk er gået sammen, og har lavet en video der giver dig indsigt i biografåret 2021. Daniel Bentien, præsenterer dette års mest ventede film. Meget tyder på, at 2021 bliver et biografår vi sent vil glemme grundet de mange store og flotte titler, der er planlagt at få biografpremiere.

Blandt de mange spændende titler, der har premiere i 2021, er Marco Effekten, James Bond: No time to die, Dune, Minions: The Rise of Gru, Hvidsten Gruppen 2: De efterladte og Ternet Ninja 2 – der er virkelig meget at glæde sig til.

Carsten Ellemo, CEO Dansk Reklame Film, siger i den forbindelse ”2021 er et virkelig spændende år at kigge ind i grundet de mange stærke titler. Der kommer til at være noget for enhver smag og målgruppe. Personligt glæder jeg mig rigtig meget til Marco Effekten. De første klip og trailers fra filmen ser virkelig medrivende ud. Jeg har som mange andre været svært begejstret for de første fire film i Afdeling Q serien, og jeg er sikker på, at der venter endnu en ekstraordinær biografoplevelse her med Marco Effekten.”

Seneste nyheder

Filmfokus 3. kvartal – En flot genåbning med mere i vente

Filmfokus 3. kvartal – En flot genåbning med mere i vente

Danmark er endelig ved at bevæge sig mod normale tilstande, og biograferne har nu haft åbent i over en måned, som glædeligt er forløbet over forventning. Nordisk Film Biografer kunne nemlig melde, at de har haft 3 gange så mange gæster i maj måned, som ved genåbningen...

Store forventninger til Q4

Store forventninger til Q4

Tirsdag d. 25. maj afholdte Dansk Reklame Film A/S årets første Cinema Commercial Club for kunder og samarbejdspartnere til en forpremiere i Imperial. I den forbindelse udtalte Carsten Ellemo, CEO, Dansk Reklame Film, hvilken glæde det er for virksomheden at være...

Filmfokus – Genåbning 2021

Filmfokus – Genåbning 2021

Endelig! Endelig har biograferne fået lov til at genåbne oven på alt for mange måneder uden underholdning på det store lærred. Biograferne er igen klar til at trygt tage imod publikum, og der venter heldigvis en lang række spændende titler med både danske perler,...