Dansk Reklame Film A/S og kino.dk er gået sammen, og har lavet en video der giver dig indsigt i biografåret 2021. Daniel Bentien, præsenterer dette års mest ventede film. Meget tyder på, at 2021 bliver et biografår vi sent vil glemme grundet de mange store og flotte titler, der er planlagt at få biografpremiere.

Blandt de mange spændende titler, der har premiere i 2021, er Marco Effekten, James Bond: No time to die, Dune, Minions: The Rise of Gru, Hvidsten Gruppen 2: De efterladte og Ternet Ninja 2 – der er virkelig meget at glæde sig til.

Carsten Ellemo, CEO Dansk Reklame Film, siger i den forbindelse ”2021 er et virkelig spændende år at kigge ind i grundet de mange stærke titler. Der kommer til at være noget for enhver smag og målgruppe. Personligt glæder jeg mig rigtig meget til Marco Effekten. De første klip og trailers fra filmen ser virkelig medrivende ud. Jeg har som mange andre været svært begejstret for de første fire film i Afdeling Q serien, og jeg er sikker på, at der venter endnu en ekstraordinær biografoplevelse her med Marco Effekten.”

Seneste nyheder

Filmfokus – Genåbning 2021

Filmfokus – Genåbning 2021

Filmfokus - Genåbning 2021 Endelig! Endelig har biograferne fået lov til at genåbne oven på alt for mange måneder uden underholdning på det store lærred. Biograferne er igen klar til at trygt tage imod publikum, og der venter heldigvis en lang række spændende titler...

Året der gik 2020

Året der gik 2020

De fleste vil nok kigge tilbage på 2020 og tænke nedlukning, restriktioner og begrænset social interaktion, og vi må hos Dansk Reklame Film også erkende, at det har været et udfordrende år. Men på et fundament af stærk holdånd, professionalisme og engagement har der...

Vinterbergs Druk rydder bordet til European Film Awards

Vinterbergs Druk rydder bordet til European Film Awards

Den præstigefyldte prisuddeling, European Film Awards, belønnede Thomas Vinterbergs hyldest til livet, Druk, lørdag aften med en tildeling af priser i de allerstørste kategorier. Vinterberg har før været nomineret og vundet i kategorier som Årets Europæiske Fund for...