De danske biografers tilbagevenden over sommeren har været en succeshistorie og er gået over alle forventninger, da der på trods af mangel på et bredt udvalg af film har været stor succes med de titler, der har været. Det har Druks (vanvittige!) billetsalg især vidnet om, der på to uger solgte 300.000 billetter. Det er en bekræftelse på, at når de rigtige film er på menuen, så skal biografgæsterne nok strømme til biograferne. Afslutningen på 2020 vil byde på endnu mere fra den danske film-menu, som biografgængerne kan se frem til med flere af de helt store danske instruktører og skuespillere, der igen er at finde på det store lærred. Det er nemlig nye, stjernespækkede danske perler og store familiefilm, der viser stort samfundssind og kommer til at fylde resten af biografåret med tiltrængt underholdning. 

Spændende tilføjelser til den danske filmskat

Den danske filmscene har som nævnt flere store titler klar til at underholde de film-glade danskere i løbet af fjerde kvartal. Anders Thomas Jensen, manden bag klassikere som Blinkende lygter og Adams æbler, er tilbage med sin første film i fem år, når Retfærdighedens ryttere udkommer d. 19. november. Instruktøren er garant for sort og til tider grænseoverskridende humor, og har i denne omgang også en ren stjerneparade med sig på rollelisten, hvor navne som Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann og Nicolas Bro udgør de bærende roller. Biografgæsterne kan se frem til en absurd, komisk og tragisk fortælling om fællesskab, sorg, universets tilfældigheder og selve livets mening.

Hvis man har lyst til at drømme sig væk til mere eksotiske og varme tilstande under den grå og kolde efterår- og vintertid, kan man glæde sig til den danske komedie Madklubben, der udkommer d. 22. oktober. Komedien omhandler tre kvinder i deres liv efterår, der beslutter sig for at tage på madkursus i Syditalien. De sydlandske aftener vil byde på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet udover den lækre italienske mad. 

Derudover venter to store danske Biografklub Danmark titler – Erna i krig d. 29. oktober og Lille sommerfugl d. 3. december. Biografklub Danmark kan som altid tilbyde store filmoplevelser i biografen uden at være afhængig af indflydelse fra den internationale filmscene. Begge disse film forventes også at sælge omkring 200.000 billetter hver. Du kan læse mere om disse film og resten af Biografklub Danmarks 2020/21 sæson lige her. 

Familiefilm i de kommende ferier

Seneste nyheder

Pressemeddelelse: Ny målemetode for biografreklame

Pressemeddelelse: Ny målemetode for biografreklame

Dansk Reklame Film indfører nu en mere enkel og præcis 1:1-måling af kampagneeksponeringer. Både Dansk Annoncørforening og Kreativitet & Kommunikation bakker op om initiativet. Siden 2007 har Dansk Reklame Film opgjort biografreklame som såkaldte...

Dansk Reklame Film udvider sit netværk i 2021!

Dansk Reklame Film udvider sit netværk i 2021!

Det er med største glæde og fornøjelse, at vi, i Dansk Reklame Film, kan annoncere, at 2021 ikke blot er et år spækket med vanvittige gode titler, men også et år, hvor vi byder nye biografer velkommen i netværket. 𝘒𝘪𝘯𝘰 𝘙𝘰’𝘴 𝘛𝘰𝘳𝘷 i Roskilde, 𝘔𝘦𝘨𝘢𝘚𝘤𝘰𝘱𝘦 i Horsens,...

Ny strategi i Dansk Reklame Film – og hvad så?

Ny strategi i Dansk Reklame Film – og hvad så?

I en foranderlig verden er det vigtigt at stoppe op fra tid til anden og spørge sig selv om hvem og hvad man gerne vil være? Både overfor samarbejdspartnere og annoncører, men også overfor medarbejder og kollegaer. Disse overvejelser er med til at skærpe og...

En ikonisk, dansk filmserie er også tilbage i årets sidste kvartal. Denne gang omhandler det den klassiske fortælling om den lille familie på fem, når Far til fire og vikingerne har premiere d. 1. oktober. Familieunderholdningen vil fortsætte over i efterårsferien og vil traditionen tro lokke en masse ferie-glade familier i biografen. I filmen er den ellers så sammentømrede familie i krise, og derfor tilmelder Onkel Anders familien et ophold på et familieterapisted, hvor de skal leve som vikinger i en uge – et ophold der ender med at sætte en elsket karakters liv på spil.

Før juleferien vender der derudover en populær neandertaler-familie tilbage på det store lærred, når The Croods: En ny tid udkommer d. 3. december. Denne gang bliver familien bliver udfordret af en rivaliserende familie, men da en fællesfjende truer dem, må de slå sig sammen og se på tværs af forskelligheder – og finde ud af, at de måske faktisk er meget bedre sammen. Den første Croods-film var en stor succes i de danske biografer, og den næste i rækken forventes at leve videre på succesen og sælge op mod 170.000 billetter hen over vinteren.

Hos Dansk Reklame Film ønsker vi jer alle en tryg afslutning på året. Der er store forventninger til resten af biografåret, på trods af udskydelser af store internationale film. De danske film har vist sig at levere og være stabile på det danske biografmarked. Derfor har vi har en klar forventning om, at der fortsat er mange danskere, der vil komme i biografen og drømme sig væk fra denne mørke, underlige tid til verdensklasse eskapisme og underholdning på det store lærred.