De danske biografers tilbagevenden over sommeren har været en succeshistorie og er gået over alle forventninger, da der på trods af mangel på et bredt udvalg af film har været stor succes med de titler, der har været. Det har Druks (vanvittige!) billetsalg især vidnet om, der på to uger solgte 300.000 billetter. Det er en bekræftelse på, at når de rigtige film er på menuen, så skal biografgæsterne nok strømme til biograferne. Afslutningen på 2020 vil byde på endnu mere fra den danske film-menu, som biografgængerne kan se frem til med flere af de helt store danske instruktører og skuespillere, der igen er at finde på det store lærred. Det er nemlig nye, stjernespækkede danske perler og store familiefilm, der viser stort samfundssind og kommer til at fylde resten af biografåret med tiltrængt underholdning. 

Spændende tilføjelser til den danske filmskat

Den danske filmscene har som nævnt flere store titler klar til at underholde de film-glade danskere i løbet af fjerde kvartal. Anders Thomas Jensen, manden bag klassikere som Blinkende lygter og Adams æbler, er tilbage med sin første film i fem år, når Retfærdighedens ryttere udkommer d. 19. november. Instruktøren er garant for sort og til tider grænseoverskridende humor, og har i denne omgang også en ren stjerneparade med sig på rollelisten, hvor navne som Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann og Nicolas Bro udgør de bærende roller. Biografgæsterne kan se frem til en absurd, komisk og tragisk fortælling om fællesskab, sorg, universets tilfældigheder og selve livets mening.

Hvis man har lyst til at drømme sig væk til mere eksotiske og varme tilstande under den grå og kolde efterår- og vintertid, kan man glæde sig til den danske komedie Madklubben, der udkommer d. 22. oktober. Komedien omhandler tre kvinder i deres liv efterår, der beslutter sig for at tage på madkursus i Syditalien. De sydlandske aftener vil byde på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet udover den lækre italienske mad. 

Derudover venter to store danske Biografklub Danmark titler – Erna i krig d. 29. oktober og Lille sommerfugl d. 3. december. Biografklub Danmark kan som altid tilbyde store filmoplevelser i biografen uden at være afhængig af indflydelse fra den internationale filmscene. Begge disse film forventes også at sælge omkring 200.000 billetter hver. Du kan læse mere om disse film og resten af Biografklub Danmarks 2020/21 sæson lige her. 

Familiefilm i de kommende ferier

Seneste nyheder

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41!

Dansk Reklame Film melder udsolgt i uge 40 og 41 - og tæt på udsolgt i resten af oktober  JAMES BOND: NO TIME TO DIE har netop ramt de danske biografer, og leverer et fuldstændigt fantastisk premierebilletsalg på niveau med kæmpe hittet AVENGERS: ENDGAME, der i 2019...

Hvorfor vælge BioSpil?

Hvorfor vælge BioSpil?

DANSK REKLAME FILM MELDER UDSOLGT BIOSPIL PÅ VOKSENSPORET I 2021! Det er med stor glæde og fornøjelse, at vi kan meddele, at BioSpil på P12+ rullen er fuldt booket for 2021, og du kan dermed se frem til nogle sjove og innovative BioSpil på lærredet før din...

Biografmediet bør være en del af medieinvesteringen

Biografmediet bør være en del af medieinvesteringen

I en branche præget af hård konkurrence og mange annoncører med fokus på taktiske budskaber, har Santander Consumer Bank været på en rejse mod et større fokus på branding. Biografmediet har i den forbindelse været med til at skabe resultater for Santander Consumer...

En ikonisk, dansk filmserie er også tilbage i årets sidste kvartal. Denne gang omhandler det den klassiske fortælling om den lille familie på fem, når Far til fire og vikingerne har premiere d. 1. oktober. Familieunderholdningen vil fortsætte over i efterårsferien og vil traditionen tro lokke en masse ferie-glade familier i biografen. I filmen er den ellers så sammentømrede familie i krise, og derfor tilmelder Onkel Anders familien et ophold på et familieterapisted, hvor de skal leve som vikinger i en uge – et ophold der ender med at sætte en elsket karakters liv på spil.

Før juleferien vender der derudover en populær neandertaler-familie tilbage på det store lærred, når The Croods: En ny tid udkommer d. 3. december. Denne gang bliver familien bliver udfordret af en rivaliserende familie, men da en fællesfjende truer dem, må de slå sig sammen og se på tværs af forskelligheder – og finde ud af, at de måske faktisk er meget bedre sammen. Den første Croods-film var en stor succes i de danske biografer, og den næste i rækken forventes at leve videre på succesen og sælge op mod 170.000 billetter hen over vinteren.

Hos Dansk Reklame Film ønsker vi jer alle en tryg afslutning på året. Der er store forventninger til resten af biografåret, på trods af udskydelser af store internationale film. De danske film har vist sig at levere og være stabile på det danske biografmarked. Derfor har vi har en klar forventning om, at der fortsat er mange danskere, der vil komme i biografen og drømme sig væk fra denne mørke, underlige tid til verdensklasse eskapisme og underholdning på det store lærred.