Fornyelig offentliggjorde Biografklub Danmark deres filmprogram for sæson 2020/21 med ti titler, som atter vil trække en masse filmglade danskere ind i biografmørket til halv pris. Biografklub Danmark håndplukker selv filmtitlerne til deres program og er garant for høj kvalitet. I den kommende sæson er der særligt fokus på danske film, som udgør seks titler ud af det samlede program, da mange amerikanske film i øjeblikket bliver skubbet pga. Covid-19.

Det stærke, danske line-up bevirker, at medlemmerne kan komme ind og få en masse gode og afvekslende filmoplevelser i biografen uden at være afhængig af indflydelse fra den internationale filmscene. Desuden har fordelsklubben valgt at fremhæve dansk film, fordi kvaliteten på produktionerne er blevet ekstremt høj.

En spændende sæson med et brag af en start
Den nye Biografklub Danmark sæson bliver skudt i gang med en af årets forventede største, danske titler d. 24. september, når Thomas Vinterbergs stjernespækkede film, Druk, rammer biograferne. Filmen har bl.a. Mads Mikkelsen og Thomas Bo Larsen i hovedrollerne i fortællingen om fire gymnasielærere, der ender i noget af en brandert, da de afprøver en teori om, at mennesket er født med en for lav alkoholpromille i blodet. 

Man kan i 2020 derudover glæde sig til en ny, dansk krigsfilm med Trine Dyrholm i hovedrollen, hvor man bliver taget tilbage til tiden under 1. Verdenskrig, der hærgede Europa. Erna i krig hedder filmen, der får premiere d. 29. oktober, som er en filmatisering af Erling Jepsens roman af samme navn. Plottet omhandler moren, Erna, der klipper sit hår og bytter sin identitet for at drage i krig og kæmpe for dét, hun har allermest kært.

I slutningen af året venter et komedie-drama af dansk films store humanist, Søren Kragh-Jacobsen. Jesper Christensen og Bodil Jørgensen er i front og inviterer fra d. 3. december i Lille sommerfugl indenfor til guldbryllup med dansktopmusik og svingom. Dertil kommer der under festen en lang række af dybe hemmeligheder på bordet, som sætter deres familie på en ultimativ prøve.  

Internationale og danske titler i vente i 2021
2021 byder på en spændende blanding af internationale og danske film. Den første Biografklub-titel i det nye år, Respect, får premiere d. 14. januar og omhandler den legendariske musiker Aretha Franklins liv.  

Derefter venter der bl.a. dansk drama med Nikolaj Coster-Waldau, et internationalt Kold Krigs-drama, en ny Bille August film og meget, meget mere. Biografklub Danmark sæson 2020/21 er således spækket med interessante titler, der vil hive klubbens medlemmer i biograferne til en god pris med underholdning i særklasse.  

Du kan læse mere om Biografklub Danmark, og deres spændende titler for den kommende sæson på fordelsklubbens hjemmeside.  

Fakta: Om Biografklub Danmark

  • Biografklub Danmark er en landsdækkende fordelsklub for filmglade danskere.
  • Når du melder dig ind i Biografklub Danmark modtager du kuponer til sæsonens ti udvalgte film, som du kan købe biografbillet til for halvdelen af normalprisen – til dig selv og en ledsager.
  • Kuponerne kan indløses i alle landets biografer.
  • Biografklub Danmark har over 220.000 medlemmer, og indeværende sæson er således historisk set den største baseret på antallet af medlemmer.

Seneste nyheder

Filmfokus 3. kvartal – En flot genåbning med mere i vente

Filmfokus 3. kvartal – En flot genåbning med mere i vente

Danmark er endelig ved at bevæge sig mod normale tilstande, og biograferne har nu haft åbent i over en måned, som glædeligt er forløbet over forventning. Nordisk Film Biografer kunne nemlig melde, at de har haft 3 gange så mange gæster i maj måned, som ved genåbningen...

Store forventninger til Q4

Store forventninger til Q4

Tirsdag d. 25. maj afholdte Dansk Reklame Film A/S årets første Cinema Commercial Club for kunder og samarbejdspartnere til en forpremiere i Imperial. I den forbindelse udtalte Carsten Ellemo, CEO, Dansk Reklame Film, hvilken glæde det er for virksomheden at være...

Filmfokus – Genåbning 2021

Filmfokus – Genåbning 2021

Endelig! Endelig har biograferne fået lov til at genåbne oven på alt for mange måneder uden underholdning på det store lærred. Biograferne er igen klar til at trygt tage imod publikum, og der venter heldigvis en lang række spændende titler med både danske perler,...