2020 er blevet skudt i gang med et imponerende 1. kvartal, da danskerne strømmer i flokkevis til landets biografer for at se nogle af årets helt store, danske film og prisvindende Oscar-titler. Foråret forventes dog at blive næsten endnu stærkere, når blandt andet to af Hollywoods mest succesrige action-franchises, der med garanti vil sætte gang i adrenalinen i kroppen, rammer det store lærred atter igen.

Agent 007 er tilbage på mission

Årets formentligt største film, den nye James Bond titel, No Time To Die, får premiere d. 2. april. Den 25. episode i franchisen udkommer inden påskeferien og forventes at hive over trekvart million danskere i biografen. Daniel Craig vender tilbage for sidste gang i rollen som den legendariske Agent 007 med tilladelse til at dræbe, der må opgive sin pensionerede tilværelse for at sætte en stopper for Oscar-vindende Rami Malek, der spiller filmens skurk.

En anden uhyre populær Hollywood-franchise, der er garant for et stort billetsalg, er Fast & Furious. Den niende Fast & Furious-film lander i biograferne d. 20. maj, hvor størstedelen af det samme elskede cast fra de tidligere film er tilbage som den frygtløse Dominic Toretto’s såkaldte ”familie”, ledt af Vin Diesel i hovedrollen.

Kvindelige superhelte

Hvis man er fan af superheltefilm, er der også mange gode grunde til at glæde sig til 2. kvartal. Scarlett Johansson får endelig sin egen solofilm som Black Widow efter at have ageret side-kick i adskillige Marvel-superheltefilm og Avengers-eventyrer. Black Widow udkommer d. 29. april, og er en forløber til det massive Blockbuster-hit Avengers: Endgame.

Derudover vender Wonder Woman tilbage på det store lærred fra d. 5. juni, hvor tidslinjen bliver skruet frem til 80’erne, en tid med glamour, New Order og overvågningsparanoia. Skaberne af Wonder Woman 1984 er det samme hold, som også står bag den første, store Wonder Woman-succes, med Gal Gadot i hovedrollen iført guldtiara og med kompetente Patty Jenkins i instruktørsædet.

Biografklub Danmark

Film med kvindelige hovedroller er oppe i tiden, og mere af de finder vi i en ny, dansk film i form af Undtagelsen. Filmen er baseret på bestselleren af samme navn og spænder over et forrygende, kvindeligt cast i en intens thriller om voksenmobning. Undtagelsen er en del af Biografklub Danmark og får premiere d. 30. april.

Yderligere en Biografklub Danmark-titel udkommer d. 18. juni i form af Vores mand i Amerika, som er endnu en af årets store, danske 2. Verdenskrigsfilm. Ulrich Thomsen er i hovedrollen som den danske ambassadør i USA, Henrik Kauffmann, der fra den anden side af Atlanten forsøger at give den tyske besættelsesmagt kamp til stregen. Det historiske, stilsikre drama søger således at anskue krigen fra en anderledes vinkel.

Hos Dansk Reklame Film ønsker vi jer alle gode oplevelser i landets biografer til foråret med underholdning i særklasse, der byder på både stilfuld, sprængfarlig og kvindelig action samt stærke, danske dramaer.

Seneste nyheder

FILMFOKUS Q3: BIOGRAFERNE VENDER STÆRKT TILBAGE

FILMFOKUS Q3: BIOGRAFERNE VENDER STÆRKT TILBAGE

  Efter en lang og hård periode for underholdningsindustrien, der tæller et nedlukket biografmarked, er der atter åbnet op for biografdriften og besøgende, filmglade gæster. På trods af sommervarmen og Corona-forbehold er genåbningen forløbet, som den skulle. Den...

Stor marketingkampagne fra Danske Biografer

Stor marketingkampagne fra Danske Biografer

Efter en lang og ufrivillig nedlukning er biograferne endelig åbne igen og Danske Biografer arbejder derfor målrettet med at byde danskerne velkommen i biografrummet igen. Den store ”Vi har også savnet dig”-kampagne startede i fredags, og effekten har allerede været...

Kom godt i gang igen

Kom godt i gang igen

Dansk Reklame Film vil gerne fejre genåbningen af biograferne og hjælpe vores samarbejdspartnere godt i gang. Derfor har vi lavet to stærke tilbud, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med biografens attraktive målgruppe til en rigtigt god pris. Hvis du er...

FILMFOKUS Q3: BIOGRAFERNE VENDER STÆRKT TILBAGE

FILMFOKUS Q3: BIOGRAFERNE VENDER STÆRKT TILBAGE

  Efter en lang og hård periode for underholdningsindustrien, der tæller et nedlukket biografmarked, er der atter åbnet op for biografdriften og besøgende, filmglade gæster. På trods af sommervarmen og Corona-forbehold er genåbningen forløbet, som den skulle. Den...

Stor marketingkampagne fra Danske Biografer

Stor marketingkampagne fra Danske Biografer

Efter en lang og ufrivillig nedlukning er biograferne endelig åbne igen og Danske Biografer arbejder derfor målrettet med at byde danskerne velkommen i biografrummet igen. Den store ”Vi har også savnet dig”-kampagne startede i fredags, og effekten har allerede været...

Kom godt i gang igen

Kom godt i gang igen

Dansk Reklame Film vil gerne fejre genåbningen af biograferne og hjælpe vores samarbejdspartnere godt i gang. Derfor har vi lavet to stærke tilbud, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med biografens attraktive målgruppe til en rigtigt god pris. Hvis du er...