D. 25. december fik efterfølgeren til den moderne Disney-klassiker, Frost, premiere i de danske biografer. Indtil videre tyder meget på, at Frost-universets popularitet kun er vokset yderligere blandt fanskaren, der primært tæller børnefamilier, siden den første film udkom i 2013. Fortsættelsen Frost 2 har nemlig sprunget alle rammer for forventningerne til antallet af solgte billetter i 2019 – og det formodes, at bølgen vil fortsætte et godt stykke ind i første del af 2020.

Selvom filmen Frost 2 havde premiere blot én uge før årsskiftet, formåede den at lokke 417.118 filmglade danskere ind i biografmørket inden udgangen af 2019. Frost 2 indtager således en 6. plads ud af de film, der har solgt flest biografbilletter blandt premierefilm i 2019, oplyser Danske Biografer i en pressemeddelelse. Ifølge Danmarks Statistisk blev der til sammenligning i alt solgt 563.161 billetter til den første Frost-film. Alt tyder dermed på, at efterfølgeren når hidtil usete højder for Frost-universet.


Skal du nå at følge med den forunderlige Frost 2 snestorm, så er det nu
Har du et produkt, der er særligt interessant for børnefamilier? Kunne du godt tænke dig at nå ud til en koncentreret og købestærk målgruppe? Så er det helt ideelt at være synlig på det store biograflærred i januar måned. Hvis du vil vide mere, så kan du kontakte os her.


Om filmen
I den første Frost-film skulle pigen Elsa lære at styre sine magiske kræfter, der var ude af kontrol. I Frost 2 får hun brug for sine overnaturlige kræfter mere end nogensinde før – og det store spørgsmål er, om de rækker langt nok. Fortsættelsen byder naturligvis på et glædeligt gensyn med hovedpersonerne fra den første film; men man møder desuden nye karakterer og sange i det videreudviklede filmunivers.

 

Seneste nyheder

Året der gik 2020

Året der gik 2020

De fleste vil nok kigge tilbage på 2020 og tænke nedlukning, restriktioner og begrænset social interaktion, og vi må hos Dansk Reklame Film også erkende, at det har været et udfordrende år. Men på et fundament af stærk holdånd, professionalisme og engagement har der...

Mest ventede film 2021

Mest ventede film 2021

Dansk Reklame Film A/S og kino.dk er gået sammen, og har lavet en video der giver dig indsigt i biografåret 2021. Daniel Bentien, præsenterer dette års mest ventede film. Meget tyder på, at 2021 bliver et biografår vi sent vil glemme grundet de mange store og flotte...

Vinterbergs Druk rydder bordet til European Film Awards

Vinterbergs Druk rydder bordet til European Film Awards

Den præstigefyldte prisuddeling, European Film Awards, belønnede Thomas Vinterbergs hyldest til livet, Druk, lørdag aften med en tildeling af priser i de allerstørste kategorier. Vinterberg har før været nomineret og vundet i kategorier som Årets Europæiske Fund for...