Siden 2016 har Nordisk Film Biografer og EsportBio haft fornøjelsen af at lukke dørene op for forventningsfulde, glade og esport-interesserede danskere til live streaming af store esport kampe og turneringer. EsportBio-konceptet har vist sig at være rigtig populært og er i stor vækst. Overordnet set så har EsportBio 2019 sæsonen været helt fantastisk – og antallet af solgte billetter er steget med hele 52% siden 2018.

Esport er overordnet set i kraftig vækst, og der er opstået flere muligheder for de esport interesserede ift. kulturelle, sportslige og uddannelsesmæssige tiltag. Ifølge Dansk Erhverv og Danske Spil viser det sig, at det ikke kun de unge, der interesserer sig for esport. Hele 48% af dem, der bruger penge på at spille på esport-tuninger, er over 30 år. Det indikerer, at der er et spændende og interessant forretningspotentiale – også når det kommer til markedsføring.

Nordisk Film Biografer sluttede d. 10. november EsportBio 2019 sæsonen af, da der blev vist League of Legends verdensmesterskab landet over. Stemningen var helt fantastisk og i Imperial var der fremmødt 1000 glade og dedikerede fans, som ivrigt deltog i eventet. Det var en fest for både deltagere og tilstedeværende brands, som fik muligheden for en helt unik og exceptionel eksponering med bl.a. BioSpil i foyeren og på det store lærred.

Sofie Schmidt Christensen, Nordic Brand Manager Esport hos Nordisk Film Biografer, fortæller:
“Verdensmesterskabet er et af årets højdepunkter både i esport, men også i Nordisk Film Biografers viewing party-koncept EsportBio. Ca. 200 millioner mennesker følger gruppespillet og finalen på verdensplan, så det er stort at følge med fra biografen også.”

Vi kan allerede nu løfte sløret for, at den kommende sæson bliver mindst ligeså spændende, og at EsportBio i samarbejde med os hos Dansk Reklame Film vil afholde nogle episke events i 2020. Er du interesseret i at markedsføre dit brand i forbindelse med EsportBio-konceptet, så kontakt Dennis Cooper.

Seneste nyheder

FILMFOKUS Q3: BIOGRAFERNE VENDER STÆRKT TILBAGE

FILMFOKUS Q3: BIOGRAFERNE VENDER STÆRKT TILBAGE

  Efter en lang og hård periode for underholdningsindustrien, der tæller et nedlukket biografmarked, er der atter åbnet op for biografdriften og besøgende, filmglade gæster. På trods af sommervarmen og Corona-forbehold er genåbningen forløbet, som den skulle. Den...

Stor marketingkampagne fra Danske Biografer

Stor marketingkampagne fra Danske Biografer

Efter en lang og ufrivillig nedlukning er biograferne endelig åbne igen og Danske Biografer arbejder derfor målrettet med at byde danskerne velkommen i biografrummet igen. Den store ”Vi har også savnet dig”-kampagne startede i fredags, og effekten har allerede været...

Kom godt i gang igen

Kom godt i gang igen

Dansk Reklame Film vil gerne fejre genåbningen af biograferne og hjælpe vores samarbejdspartnere godt i gang. Derfor har vi lavet to stærke tilbud, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med biografens attraktive målgruppe til en rigtigt god pris. Hvis du er...