Siden 2016 har Nordisk Film Biografer og EsportBio haft fornøjelsen af at lukke dørene op for forventningsfulde, glade og esport-interesserede danskere til live streaming af store esport kampe og turneringer. EsportBio-konceptet har vist sig at være rigtig populært og er i stor vækst. Overordnet set så har EsportBio 2019 sæsonen været helt fantastisk – og antallet af solgte billetter er steget med hele 52% siden 2018.

Esport er overordnet set i kraftig vækst, og der er opstået flere muligheder for de esport interesserede ift. kulturelle, sportslige og uddannelsesmæssige tiltag. Ifølge Dansk Erhverv og Danske Spil viser det sig, at det ikke kun de unge, der interesserer sig for esport. Hele 48% af dem, der bruger penge på at spille på esport-tuninger, er over 30 år. Det indikerer, at der er et spændende og interessant forretningspotentiale – også når det kommer til markedsføring.

Nordisk Film Biografer sluttede d. 10. november EsportBio 2019 sæsonen af, da der blev vist League of Legends verdensmesterskab landet over. Stemningen var helt fantastisk og i Imperial var der fremmødt 1000 glade og dedikerede fans, som ivrigt deltog i eventet. Det var en fest for både deltagere og tilstedeværende brands, som fik muligheden for en helt unik og exceptionel eksponering med bl.a. BioSpil i foyeren og på det store lærred.

Sofie Schmidt Christensen, Nordic Brand Manager Esport hos Nordisk Film Biografer, fortæller:
“Verdensmesterskabet er et af årets højdepunkter både i esport, men også i Nordisk Film Biografers viewing party-koncept EsportBio. Ca. 200 millioner mennesker følger gruppespillet og finalen på verdensplan, så det er stort at følge med fra biografen også.”

Vi kan allerede nu løfte sløret for, at den kommende sæson bliver mindst ligeså spændende, og at EsportBio i samarbejde med os hos Dansk Reklame Film vil afholde nogle episke events i 2020. Er du interesseret i at markedsføre dit brand i forbindelse med EsportBio-konceptet, så kontakt Dennis Cooper.

Seneste nyheder

Filmfokus – Genåbning 2021

Filmfokus – Genåbning 2021

Endelig! Endelig har biograferne fået lov til at genåbne oven på alt for mange måneder uden underholdning på det store lærred. Biograferne er igen klar til at trygt tage imod publikum, og der venter heldigvis en lang række spændende titler med både danske perler,...

Året der gik 2020

Året der gik 2020

De fleste vil nok kigge tilbage på 2020 og tænke nedlukning, restriktioner og begrænset social interaktion, og vi må hos Dansk Reklame Film også erkende, at det har været et udfordrende år. Men på et fundament af stærk holdånd, professionalisme og engagement har der...

Mest ventede film 2021

Mest ventede film 2021

Dansk Reklame Film A/S og kino.dk er gået sammen, og har lavet en video der giver dig indsigt i biografåret 2021. Daniel Bentien, præsenterer dette års mest ventede film. Meget tyder på, at 2021 bliver et biografår vi sent vil glemme grundet de mange store og flotte...