Allerede til næste år lancerer vi hele tre nye tiltag i forhold til Biospil: Et Augmented Reality pakkespil, Et nyt Game center og et Biospil.

Allerede til næste år lancerer vi hele tre nye tiltag i forhold til Biospil. Et Augmented Reality pakkespil, som kan spilles i biograffoyeren, hvor publikum kan samle pakker. Et nyt Game center, der giver mulighed for at drive prøvekøb og publikum mulighed for at spille, når de vil. Og et Biospil+ koncept, hvor du kan støtte og engagere dine Facebook-venner og på den måde booste dækningen.
Vi glæder os rigtig meget til at præsentere jer nærmere for de nye tiltag.

Netop nu kører Pepsi’s musikspil i biograferne, som biografgæsterne har taget rigtig godt imod. Andelen af Nordisk Film-biografernes gæster, som spiller biospil, har gennemgået en flot stigning henover året. Og med et stort biograf-år i vente har vi store forventninger til biospillet i 2018. Se filmen om Pepsi Biospil ved at klikke på billedet ovenfor.

Kontakt Engagement for at høre mere om de nye muligheder.

Seneste nyheder

Superhelteepos trækker 50.000 danskere i biografen på én dag

Superhelteepos trækker 50.000 danskere i biografen på én dag

Marvel-superheltenes svanesang, ”Avengers: Endgame”, er længeventet og det ses især på et imponerende besøgstal i de danske biografer. Danskerne flokkes til biograferne og i løbet af de første 24 timer har 50.262 danskere været inde og se ”Endgame”. Til sammenligning...

Biografens Magiske Univers

Biografens Magiske Univers

Der er ingen grænser for brand eksponering i samarbejde med Dansk Reklame Film A/S. Biografen er et fantastisk sted at skabe et unikt univers, som afspejler det budskab, som dit brand ønsker at kommunikere. For Dansk Reklame Film A/S er det essentielt at skabe det...

”Brug 2 sekunder mere” er Årets Biografreklame 2018

”Brug 2 sekunder mere” er Årets Biografreklame 2018

Rådet for Sikker Trafik vinder prisen og skubber dermed Carlsberg ned fra den trone, de har siddet på i både 2016 og 2017. Medlemmerne af DRF’s loyalitets klub Cinematastic Commercial Club stemte onsdag aften Rådet for Sikker Trafik ind som den bedste biografreklame...