Allerede til næste år lancerer vi hele tre nye tiltag i forhold til Biospil: Et Augmented Reality pakkespil, Et nyt Game center og et Biospil.

Allerede til næste år lancerer vi hele tre nye tiltag i forhold til Biospil. Et Augmented Reality pakkespil, som kan spilles i biograffoyeren, hvor publikum kan samle pakker. Et nyt Game center, der giver mulighed for at drive prøvekøb og publikum mulighed for at spille, når de vil. Og et Biospil+ koncept, hvor du kan støtte og engagere dine Facebook-venner og på den måde booste dækningen.
Vi glæder os rigtig meget til at præsentere jer nærmere for de nye tiltag.

Netop nu kører Pepsi’s musikspil i biograferne, som biografgæsterne har taget rigtig godt imod. Andelen af Nordisk Film-biografernes gæster, som spiller biospil, har gennemgået en flot stigning henover året. Og med et stort biograf-år i vente har vi store forventninger til biospillet i 2018. Se filmen om Pepsi Biospil ved at klikke på billedet ovenfor.

Kontakt Engagement for at høre mere om de nye muligheder.

Seneste nyheder

Biografens Magiske Univers

Biografens Magiske Univers

Der er ingen grænser for brand eksponering i samarbejde med Dansk Reklame Film A/S. Biografen er et fantastisk sted at skabe et unikt univers, som afspejler det budskab, som dit brand ønsker at kommunikere. For Dansk Reklame Film A/S er det essentielt at skabe det...

”Brug 2 sekunder mere” er Årets Biografreklame 2018

”Brug 2 sekunder mere” er Årets Biografreklame 2018

Rådet for Sikker Trafik vinder prisen og skubber dermed Carlsberg ned fra den trone, de har siddet på i både 2016 og 2017. Medlemmerne af DRF’s loyalitets klub Cinematastic Commercial Club stemte onsdag aften Rådet for Sikker Trafik ind som den bedste biografreklame...

Biografmarkedet i fremgang trods rekord varm sommer

Biografmarkedet i fremgang trods rekord varm sommer

Det er ingen hemmelighed, at en varm sommer får flere til at hoppe i badebukserne frem for biografsæderne. Men på trods af en rekord varm sommer var billetsalget i 2018 alligevel stigende. I 2018 blev der solgt mere end 13 millioner billetter i biograferne, og på den...