Virksomheden iCiti ejendomme har sammen med reklamebureau Fedder + Okkels udviklet en AR-app, som giver biografgængerne en virtuel rundtur i et nybyggeri.

Den aalborgensiske virksomhed iCiti ejendomme har sammen med reklamebureau Fedder + Okkels udviklet en AR-app, som giver biografgængerne en hidtil uset interaktiv med en virtuel rundtur i et nybyggeri. ”Vi får en ganske anden fornemmelse af dimensionerne. Når en boligsøgende ser en lejlighed, der tiltaler, kan vedkommende praktisk talt lægge den i indkøbskurven og reservere den. Akkurat som når vi handler i en webshop” forklarer Peter Claesen, der er indehaver af ’iCiti Ejendomme.

Seneste nyheder

De nominerede til ÅRETS BIOGRAFREKLAME 2018

De nominerede til ÅRETS BIOGRAFREKLAME 2018

For fjerde år i træk kårer Dansk Reklame Film årets bedste biografreklame Dansk Reklame Film skal have kåret ÅRETS BIOGRAFREKLAME 2018. 5 annoncører er nået frem til den afgørende kåring som finder sted onsdag d. 20/2 i en fyldt CinemaxX sal på Fisketorvet til Dansk...