Virksomheden iCiti ejendomme har sammen med reklamebureau Fedder + Okkels udviklet en AR-app, som giver biografgængerne en virtuel rundtur i et nybyggeri.

Den aalborgensiske virksomhed iCiti ejendomme har sammen med reklamebureau Fedder + Okkels udviklet en AR-app, som giver biografgængerne en hidtil uset interaktiv med en virtuel rundtur i et nybyggeri. ”Vi får en ganske anden fornemmelse af dimensionerne. Når en boligsøgende ser en lejlighed, der tiltaler, kan vedkommende praktisk talt lægge den i indkøbskurven og reservere den. Akkurat som når vi handler i en webshop” forklarer Peter Claesen, der er indehaver af ’iCiti Ejendomme.

Seneste nyheder

Forsat fremdrift for de danske biografer

Forsat fremdrift for de danske biografer

2018 var et fantastisk år for de danske biografer, når vi kigger på antal af biograf besøgende – men det stopper ikke her, da den flotte fremgang forsætter ind i 2019. Brancheforeningen Danske Biografer skriver således, at det samlede antal biograf besøgende til både...

Superhelteepos trækker 50.000 danskere i biografen på én dag

Superhelteepos trækker 50.000 danskere i biografen på én dag

Marvel-superheltenes svanesang, ”Avengers: Endgame”, er længeventet og det ses især på et imponerende besøgstal i de danske biografer. Danskerne flokkes til biograferne og i løbet af de første 24 timer har 50.262 danskere været inde og se ”Endgame”. Til sammenligning...

Biografens Magiske Univers

Biografens Magiske Univers

Der er ingen grænser for brand eksponering i samarbejde med Dansk Reklame Film A/S. Biografen er et fantastisk sted at skabe et unikt univers, som afspejler det budskab, som dit brand ønsker at kommunikere. For Dansk Reklame Film A/S er det essentielt at skabe det...