Priser

Landsdækkende biografreklame

Priserne er baseret på ugepriser. Du køber minimum én uge, men vælger frit, hvor mange uger der yderligere er behov for. Kampagnerne kan variere i varighed, men en typisk periode er på 4 til 6 uger.

Den gennemsnitlige pris for visning i én uge i 12+ landsdækkende (visning foran alle film, undtagen familiefilm) er brutto 137.000 kr.

Priserne på ugerne varierer hen over året, men de er alle lagt fast fra årets start, hvilket gør det nemt at planlægge i god tid. På en gennemsnitlig uge rammer du 300.000 kontakter.

Kontakt Salg

Særplaceringer

Udover den almindelige eksponering på lærredet tilbyder vi forskellige særplaceringer:

  • Biospil
  • Biointro
  • 3D-biografreklame
  • Introbreaker
  • Bag om filmen

Kontakt os for mere info

  • Det mest populære køb af biografreklame er “personer 12+”, hvor kampagnen bliver vist foran spillefilm for voksne.

  • Vi udvælger et skarpt udvalg af film, som rammer netop din målgruppe. Det betyder, at vi garanterer en målgruppeandelen på mindst 57%

  • I vores biografer kan du udnytte hele universet og på samme tid både eksponere, involvere og aktivere din målgruppe.

Lokal biografreklame

Priserne er baseret på månedspriser. Du køber minimum én måned, men vælger frit, hvor mange måneder der yderligere er behov for. Kampagnerne kan variere meget i varighed, men de fleste kunder tegner typisk lange aftaler med visning i 6 til 12 måneder.

Hver biograf har sin egen faste månedspris, som hænger sammen med biografens størrelse. Priserne spænder fra 1.500 til 15.500 kr. pr. biograf for en måneds visning. Den biograf, du ”køber”, viser din reklame foran alle ordinære publikum 12+.

Familieblokken

Du kan købe lokal biografreklame på alle familiefilm. Produktet er for de annoncører, der gerne vil målrette deres reklamer til børnefamilier i én eller flere specifikke byer.

Produktet udbydes i de biografer, der viser familiefilm.

Sampling

Vi laver sampling-løsninger ud fra dit behov og giver dig et kvalificeret bud på, hvilke film og biografer der passer til den målgruppe, du ønsker at komme i kontakt med.

Kontakt Event for konkrete tilbud

Event og aktivering

Vi er eksperter i at skabe og skræddersy kreative idéer til dit brand i vores biografmiljøer til glæde for din målgruppe og dermed dit produkt.

Kontakt Event

Aktiveringsrabat

Hvis du samtidig med din biografkampagne booker en sampling eller event, tilbyder vi dig en aktiveringsrabat.

Se den som et incitament til at få flere af vores fælles gode og kreative idéer fra tegnebrættet og ud i biograferne. Rabatten gives på den aktuelle biografkampagne, der ligger umiddelbart før, samtidig med eller lige i forlængelse af eventen.

Du kan opnå rabatten på en kampagne på det store lærred, der ligger umiddelbart før, samtidig med eller i forlængelse af eventen.

Kontakt Event

Partnerskab

Som annoncør bliver du ekstra godt stillet ved at indgå et partnerskab med os. Udover nogle økonomiske fordele åbner et partnerskab for muligheder, tiltag og case-samarbejde.

En række kunder har de seneste år gjort brug af dette ekstra tætte samarbejde. Det har bl.a. resulteret i mange gode cases, viden og indblik i biografmediet til glæde for alle, der bruger det.

En partnerskabsaftale forudsætter en minimumsinvestering på netto kr. 450.000,-

Kontakt Salg