Endnu en rekord for Biospil

Publiceret 01-02-2016

Hjulpet godt på vej af Star Wars: The Force Awakens slog Biospil i december måned endnu en rekord – og denne gang en stor en af slagsen.

biospilstarwars1.png

Hjulpet godt på vej af Star Wars: The Force Awakens slog Biospil i december måned endnu en rekord – og denne gang en stor en af slagsen. Næsten 47.000 spillede med i Eurojackpots Biospil i løbet af december måned, og den hidtidige rekord fra oktober måned, hvor 25.500 biografgængere spillede med i Coca-Cola Zero’s Biospil, er dermed slået med en stigning i antal spillere på hele 84%.

Julie Regeser Kejlaa der er Brand Manager hos Danske Lotteri Spil er begejstret: ”Vi er rigtig glade for, at vi med vores succesfulde Eurojackpot Biospil opnår et stærkt målgruppematch. En af vores målsætninger for Eurojackpot er nemlig at rekruttere den yngre målgruppe, og her er Biospillet en oplagt samarbejdspartner.

” I biograferne har biografgængerne lige nu mulighed for at spille med i både SAS’ og SB12’s Biospil i P12+ samt Linicins Biospil i familierullen. Yderligere bliver der i løbet af Q1 mulighed for at spille Biospil i foyeren i skiftende Nordisk Film Biografer. I både øst og vest turnerer vi rundt med et foyer-Biospil, hvor biografgængerne får mulighed for at battle mod hinanden